Forum » Pomoč in nasveti » [C#] Kalkulator - podprogrami
[C#] Kalkulator - podprogrami
xmind ::
LP
Imam DN da izdelam kalkulator s tremi podprogrami. Kalkulator mora imeti možnost, da operira z dvea številoma ali pa s tremi.
Torej za prvi podprogram imam, da mi operira z dvema številkama,
pri drugem imam da mi operira s tremi številkami,
kaj pa naj naredim, da mi bo delal 3. podprogram?
V main funkciji pa imam klicanje programov.
// Popravil ime teme, da odraža vsebino. -- moderator
Imam DN da izdelam kalkulator s tremi podprogrami. Kalkulator mora imeti možnost, da operira z dvea številoma ali pa s tremi.
Torej za prvi podprogram imam, da mi operira z dvema številkama,
pri drugem imam da mi operira s tremi številkami,
kaj pa naj naredim, da mi bo delal 3. podprogram?
V main funkciji pa imam klicanje programov.
// Popravil ime teme, da odraža vsebino. -- moderator
- spremenil: Mavrik ()
xmind ::
Kak sam izmislit?
Navodilo je, da uporabim 3 podprograme. Torej enega uporabim za funkcijo računanja dveh števil enega pa za računanje treh števil, v main funkciji pa kličem podprograma. Kaj narediti pri 3. podprogramu?
Ne vem kaj sem tukaj tako nerazumljivega napiso.
Navodilo je, da uporabim 3 podprograme. Torej enega uporabim za funkcijo računanja dveh števil enega pa za računanje treh števil, v main funkciji pa kličem podprograma. Kaj narediti pri 3. podprogramu?
Ne vem kaj sem tukaj tako nerazumljivega napiso.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# program za pretvorbo v desetiško število z rekurzijoOddelek: Programiranje | 1478 (1201) | MrStein |
» | [C#] Domača naloga - osnoveOddelek: Programiranje | 2497 (1714) | 11tomi12 |
» | [C#] Klicanje metodOddelek: Programiranje | 1706 (1474) | Cvenemir |
» | [C#] Operacija IN in ALI med dvema int številomaOddelek: Programiranje | 1169 (982) | LeQuack |
» | Programiranje v zbirniku - potrebujem pomočOddelek: Programiranje | 1697 (1634) | St@jler |