Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ne pobere
Računalnik se ne pobere
matobeli ::
Ko ga dam v shut down se velikokrat zgodi da ga potem ne morem takoj nazaj uklopit, deluje šele čez nekaj časa, recimo uro ali dve.
Občutek mi pravi da je kak kondenzator zanič. Je to bolj simptom napajalnika ali matične plošče?
Računalnik ni moj (šefov) tako da bi najraje čim manj prčkal po njem.
Trenutno se ta težava rešuje tako da se pač računalnik ne izklaplja, ampak včasih je žal potrebno in takrat se zasliši iz pisarne kar nekaj preklinjanja
Občutek mi pravi da je kak kondenzator zanič. Je to bolj simptom napajalnika ali matične plošče?
Računalnik ni moj (šefov) tako da bi najraje čim manj prčkal po njem.
Trenutno se ta težava rešuje tako da se pač računalnik ne izklaplja, ampak včasih je žal potrebno in takrat se zasliši iz pisarne kar nekaj preklinjanja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava kondenzatorjev - LCD monitorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3939 (3569) | GrimReaper |
» | Računalnik ne štarta dokler se ne "ogreje"?? -> čuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1139 (1139) | StratOS |
» | Zagon računalnika, ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 12250 (11637) | k0lar |
» | Abit BX133 Raid KondenzatorjiOddelek: Strojna oprema | 2337 (1988) | Malner |
» | napihnjen kondenzatorOddelek: Pomoč in nasveti | 3333 (2966) | mojsterpeter |