Forum » Kaj kupiti » Nakup prenosnega računalnika
Nakup prenosnega računalnika
yejk0b ::
Lep pozdrav,
Odločil sem se za nakup prenosnega računalnika , vendar pa se ne spoznam na njih , zato me zanima katiri proizvajalci so najboljši. Prenosnih pa bi uporabljal za šolanje ( torej le osnovne stvari npr. office , glasbo, filme , archicad,...) in cenovno se omejujem nekje do 600 €. Skratka vsako priporočilo je dobrodošlo . Hvala za pomoč.
Odločil sem se za nakup prenosnega računalnika , vendar pa se ne spoznam na njih , zato me zanima katiri proizvajalci so najboljši. Prenosnih pa bi uporabljal za šolanje ( torej le osnovne stvari npr. office , glasbo, filme , archicad,...) in cenovno se omejujem nekje do 600 €. Skratka vsako priporočilo je dobrodošlo . Hvala za pomoč.
XeonAdvanced ::
Evo, z windows 8 in vsem kar rabiš, tudi dovolj zmogljiv: http://www.mimovrste.com/artikel/275050...
Če uporabljaš res samo za osnovne stvari, kot so office, glasba filmi... bi lahko vzel še kaj dosti cenejšega.
Lp
Če uporabljaš res samo za osnovne stvari, kot so office, glasba filmi... bi lahko vzel še kaj dosti cenejšega.
Lp
HP XW6400|2× Xeon E5320 @1.86GHz 16MB L2 Cache|Sapphire HD6850
4GB FB-DIMM|HP 575W
4GB FB-DIMM|HP 575W
OptimuZ ::
Od omenjenih je definitivno best-buy asus K55, ki ti ga je linkal dolan. Edini problem je, da nima licenčnih winsov.
Če ti je to problem, pol glej prenosnike, ki imajo windowse že prednaložene. Npr: Lenovo B580
Če ti je to problem, pol glej prenosnike, ki imajo windowse že prednaložene. Npr: Lenovo B580
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomotoma formatiran diskOddelek: Pomoč in nasveti | 2092 (1698) | OK.d |
» | iPad vs. LaptopOddelek: Kaj kupiti | 3433 (2778) | iAmJure |
» | Intel: pametni telefoni z našimi čipi na Windows 8Oddelek: Novice / Windows Mobile | 10909 (9616) | matejdro |
» | Prodaja pametnih telefonov dosegla najnižjo rast doslej (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9189 (7270) | sith |
» | KOmbinacija komponent za katere pričakujem vaše pripombeOddelek: Kaj kupiti | 958 (828) | boštjan |