Forum » Pomoč in nasveti » Problem z diskom
Problem z diskom
fortycc ::
Pozdravljeni,
Pred parimi meseci sem kupil SSD disk in ga vgradil poleg že obstoječega Seagate momentus 750GB.Ves sistem imam na SSDju.Pred kratkim mi ni hotelo več zloadati v windowse oz se je vsa stvar ustavila pri win logotu.Zato sem sformatiral disk.Vendar kljub temu se ni napaka odpravila.Odstranil sem 750gb disk in zagnal računalnik in sistem se je v trenutko naložil.Ko imam notri samo SSD disk stvar dela normalno.
Ker sm mislil da mi je crknil 750gb disk sem ga odnesel do kolega kjer sva ga stestirala na njegovem compu in je delal normalno,zato sem ga vgradil nazaj v računalnik,kjer se je čez 2 dni zgodila nato ista situacija.
Disk sem pregledal s programom HD Sentinel, kjer pravi da je health še 63%.
Prosim za pomoč ali kak nasvet
LP
Pred parimi meseci sem kupil SSD disk in ga vgradil poleg že obstoječega Seagate momentus 750GB.Ves sistem imam na SSDju.Pred kratkim mi ni hotelo več zloadati v windowse oz se je vsa stvar ustavila pri win logotu.Zato sem sformatiral disk.Vendar kljub temu se ni napaka odpravila.Odstranil sem 750gb disk in zagnal računalnik in sistem se je v trenutko naložil.Ko imam notri samo SSD disk stvar dela normalno.
Ker sm mislil da mi je crknil 750gb disk sem ga odnesel do kolega kjer sva ga stestirala na njegovem compu in je delal normalno,zato sem ga vgradil nazaj v računalnik,kjer se je čez 2 dni zgodila nato ista situacija.
Disk sem pregledal s programom HD Sentinel, kjer pravi da je health še 63%.
Prosim za pomoč ali kak nasvet
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDD SMART atributi, kakšna je prihodnost teh treh trdih diskovOddelek: Strojna oprema | 1187 (915) | mizimasi972 |
» | Pogosto zaganjanje trdega diska v 2nd HDD CaddyOddelek: Strojna oprema | 2153 (1002) | Mitja358 |
» | Prenosnik, ssd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 5406 (3865) | r3dkv1c4 |
» | Kaže mi da je kapaciteta HDD-ja 500MB, v resnici je pa 750GB. Format ne pomaga.Oddelek: Programska oprema | 3482 (2557) | franci0 |
» | Kateri disk za laptopOddelek: Strojna oprema | 2054 (1932) | fosil |