Forum » Pomoč in nasveti » Vžig računalnika
Vžig računalnika
type-R CIVIC ::
Lp.
Računalnik se mi je vse do danes prižgal normalno, v biosu takoj čez tisto ko detekta driverje in vse...seddaj pa rabi 10-15 sekund da pride tam mimo, računalnik se normalno prižge, ampak zanima me kaj je narobe. se je že kirmu naredilo to? in od česa? se da popraviti? al bo v kratkem kej crknalo?
Računalnik se mi je vse do danes prižgal normalno, v biosu takoj čez tisto ko detekta driverje in vse...seddaj pa rabi 10-15 sekund da pride tam mimo, računalnik se normalno prižge, ampak zanima me kaj je narobe. se je že kirmu naredilo to? in od česa? se da popraviti? al bo v kratkem kej crknalo?
- predlagal izbris: Skyman ()
Duhec ::
Mogoče imaš priklopljeno neko usb napravo, ki se ne odzove, sistem nekaj časa čaka, da se zbudi (timeout) in če se ne, nadaljuje boot proceduro.
solatko ::
Lahko ti tudi kakšen disk počasi izpušča dušo in ti s.m.a.r.t dolgo časa preverja. V bios - u ugasni smart opcijo in boš takoj videl, če je kaj bolje.
Lahko pa vzameš everest ali aido 64 in pogledaš v smart, če ima kakšen disk težave.
Lahko pa vzameš everest ali aido 64 in pogledaš v smart, če ima kakšen disk težave.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izbira diska v BiosuOddelek: Pomoč in nasveti | 785 (508) | gendale2018 |
» | Čuden zvok trdega diska (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8823 (7380) | ngc2392 |
» | Težava za znoret (mrtev PC)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1783 (1352) | He-Man |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 4813 (3632) | gorenjc |
» | Ali bo disk crknil?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2029 (1574) | BlackHole |