Forum » Kaj kupiti » Vse o LCD od A-Ž
Vse o LCD od A-Ž
Keyser Soze ::
Ah, pozabi na BOF. Tam ti še pokazal ne bodo če je v škatli taprav monitor. Kaj šele ga prikopili na kakšen DVI.
OM, F, G!
boyan64 ::
Javljam, da sem nabavil 193P.
Nabavil pri enaA. Sistem plačila, odnos zaposlenih je bil odličen. Nabavil sem ga pa za firmo. Včeraj plačal, danes osebno dvignil.
Zaenkrat nisem opazil nobenega mrtvega piksla.
V firmi nimam DVI izhoda, zato sem ga priklopil na analognega (VGA). Slika je super. Kar malo prevelika (čeprav sem imel prej 19" CRT).
Se pa je pojavila ena težava.
Ko sem naložil program Pivot funkcijo, mi ob resetiranju ni več pokazalo slike ampak mi je po ekranu potoval kvadratek, z napisom, da ni analognega signala??? Ko sem s pomočjo varnega zagona obnovil sistem, tega programa nisem več nalagal. Očitno nekaj ni OK ali pa ne dela na analognem priklopu. Kdo kaj ve kako je s tem?
Popoldne sem monitor odnesel domov , da ga je sprobal še sin .
Priklopil sem ga na DVI. Slika super, filmi brez problema, TV slika tudi OK, igrice OK. Probal Morrowin in Call of Duty.
Zaenkrat sem zelo zadovoljen. Če bo kaj novega pa javim.
Nabavil pri enaA. Sistem plačila, odnos zaposlenih je bil odličen. Nabavil sem ga pa za firmo. Včeraj plačal, danes osebno dvignil.
Zaenkrat nisem opazil nobenega mrtvega piksla.
V firmi nimam DVI izhoda, zato sem ga priklopil na analognega (VGA). Slika je super. Kar malo prevelika (čeprav sem imel prej 19" CRT).
Se pa je pojavila ena težava.
Ko sem naložil program Pivot funkcijo, mi ob resetiranju ni več pokazalo slike ampak mi je po ekranu potoval kvadratek, z napisom, da ni analognega signala??? Ko sem s pomočjo varnega zagona obnovil sistem, tega programa nisem več nalagal. Očitno nekaj ni OK ali pa ne dela na analognem priklopu. Kdo kaj ve kako je s tem?
Popoldne sem monitor odnesel domov , da ga je sprobal še sin .
Priklopil sem ga na DVI. Slika super, filmi brez problema, TV slika tudi OK, igrice OK. Probal Morrowin in Call of Duty.
Zaenkrat sem zelo zadovoljen. Če bo kaj novega pa javim.
mirkuma ::
Hvala Keyser Soze. Torej v BOFu prodajalec nima moznosti ali volje razpakirati monitor in ga stestirati za stranko predno ga proda?
Torej sem, na istem, ako kupim za 20K ceneje, s tem da je povdarek na 20K ceneje.
Ne bom vec razmisljal, v ponedeljek nabava, placa je tud ze prisla :-)
Torej sem, na istem, ako kupim za 20K ceneje, s tem da je povdarek na 20K ceneje.
Ne bom vec razmisljal, v ponedeljek nabava, placa je tud ze prisla :-)
Karaya 52 ::
Joj. Te LCD sranje že išče par mesecev aktivno. Drugih je pač en drek, če se v igrah pojavlja ghosting. Meni ni, ker sem nor na FPS, igram v klanih in mi to res veliko pomeni, brez LCDja pa več ne zdržim. Zato me zanima, če ima 172X res tako slabo sliko?
Kaj pa 710T? Baje ima veliko lepšo sliko od 172X, je pa "grd" po zunanjosti.
Drugače ga pa zelo hvalijo: http://www.hardforum.com/showthread.php...
Če ima ker proti nakupu naj reče zdaj ali pa za vedno molči.
Glavne tehnične lastnosti:
- 17" LCD TFT monitor
- velikost pike: 0.264 mm
- svetilnost: 300cd/m2
- kontrast: 600:1
- odzivni čas: 12ms
- horizontalna frekvenca: 30 - 81 kHz
- vertikalna frekvenca: 56-75 Hz
- ločljivost: 1280 x 1024
- vidni kot: 160 stopinj vertikalno in horizontalno
- vmesnik: analogni (VGA) in digitalni (DVI)
- DVI kabel priložen
- zunanji napajalnik
- TCO 03
- PIVOT funkcija (omogoča rotacijo ekrana za 90°)
- mere: 370 x 406.8 x 190.9 mm
- teža: 5.18 kg
- garancija: 3 leta
Kaj pa 710T? Baje ima veliko lepšo sliko od 172X, je pa "grd" po zunanjosti.
Drugače ga pa zelo hvalijo: http://www.hardforum.com/showthread.php...
Če ima ker proti nakupu naj reče zdaj ali pa za vedno molči.
Glavne tehnične lastnosti:
- 17" LCD TFT monitor
- velikost pike: 0.264 mm
- svetilnost: 300cd/m2
- kontrast: 600:1
- odzivni čas: 12ms
- horizontalna frekvenca: 30 - 81 kHz
- vertikalna frekvenca: 56-75 Hz
- ločljivost: 1280 x 1024
- vidni kot: 160 stopinj vertikalno in horizontalno
- vmesnik: analogni (VGA) in digitalni (DVI)
- DVI kabel priložen
- zunanji napajalnik
- TCO 03
- PIVOT funkcija (omogoča rotacijo ekrana za 90°)
- mere: 370 x 406.8 x 190.9 mm
- teža: 5.18 kg
- garancija: 3 leta
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Karaya 52 ()
gismo ::
Vidm da ste eni kar posvetil nekaj časa za odkrivanje najbolšega LCD-ja pa vas prašam naslednje. Vam je kaj znana znamka Neovo, namreč odločam se med 17":
Neovo X-17AV http://www.anni.si/prodaja/lcd-neovo.htm in
Sony HX 73B ali HS73P http://www.anni.si/prodaja/lcd-sony.htm
Sem pa ščekiru tud Samsunge in tale 173P res da je lep in oh in sploh ma pa tak odbit ghosting da je takoj odpadu iz možnosti nakupa.
Hvala za odgovor
Gismo
Neovo X-17AV http://www.anni.si/prodaja/lcd-neovo.htm in
Sony HX 73B ali HS73P http://www.anni.si/prodaja/lcd-sony.htm
Sem pa ščekiru tud Samsunge in tale 173P res da je lep in oh in sploh ma pa tak odbit ghosting da je takoj odpadu iz možnosti nakupa.
Hvala za odgovor
Gismo
Mene so Sonyevi odbili ker nimajo DVI priključka, in to se pozna pri sliki. Tale HS73P bi naj imel neko "dobro tehnologijo" ki črno barvo res prikaže črno. To so tak naredili da je sloj, ki razprši svetlobo tanjši. Posledica tega je, da je slika nekoliko lepša, monitor pa ti lahko služi kot ogledalo, če pa zraven še sonce sije, je še večji problem ker ne boš nič videl.
Hehe ::
ma kaj nabijaš talent :)
sonyjev hx73 IMA DVI (celo 2xdvi+1navaden).
glede neovo monitorjev pa beri moj prejšni (predprejšni) post.
sonyjev hx73 IMA DVI (celo 2xdvi+1navaden).
glede neovo monitorjev pa beri moj prejšni (predprejšni) post.
Gismo kje te je motil ghosting pri 173P? Pri spilih al filmih? Al pri navadnem skrolanju?
Edino kjer sem priložnost testirat monitorje je blo v tragovini na polici. In ker so tako kot pri Harvey Norman (Sony) in BOF (Samsung) nesposobni in nimajo nobenega preprostega 3d testerja oz. vsaj kaksnega filma naloženga gor, sem lahka sprobu sam v wins okolju. Najbolši sliki sta mela prej omenjena Sony in Samsung, samo pri Samsungu me je motil ghosting že pri navadnem premikanju miške levo desno. Tak da za 135k taka kvaliteta zame ni dost. Pri Sony-u pa nisem opazu nobenga ghostinga, grem pa jutr k Anni-ju na upam da podrobnejšo predstavitev Sony-a in Neomo-ta.
Samo nekej: kaj pa tist link na Annijevi strani, k so testiral kao 30 najbolših 17" monitorjev in je Neomo dosegu najbolše rezultate. Kdo ve kej o tem
Gismo
Samo nekej: kaj pa tist link na Annijevi strani, k so testiral kao 30 najbolših 17" monitorjev in je Neomo dosegu najbolše rezultate. Kdo ve kej o tem
Gismo
flipflop ::
Mah, jst nisem nič testiral in primerjal. Sem samo naročil preko interneta, plačal in ga dal na mizo. Pa sm čisto zadovoljen.
Ali imate tudi ostali lastniki 173P težave z ghostigom pri premikanju miši?
Ali je možno da so v Normanu vsi monitorji priklopljeni preko razdelilcev/pretvornikov, da gre en signal na vse monitorje in se zaradi tega pojavljajo anomalije?
Ali je možno da so v Normanu vsi monitorji priklopljeni preko razdelilcev/pretvornikov, da gre en signal na vse monitorje in se zaradi tega pojavljajo anomalije?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()
Evo sem prisu iz Annija zdele in morm priznat da se je težko odločt med Neovotom on Sony-em. Kvaliteta slike je pri obeh super, v filmu sta delala oba enako dobro. Pri obeh pa sem našel eno pomankljivost. Sony ima majhen vidni kot, kakor sem mal pogledal od strani se je slika zatemnila, pri Neovo-tu pa je miška pri zelo počasnem premikanju puščala sled za en pixel (če sem gledal na cca 15cm oddaljenosti).
Tak da sem se nekolk odloču za Neovo. Glede dead pixel pravjo pri Anniju da zamenjajo monitor po treh dneh uporabe brez vprašanj, drugače pa ima Neomo kar zanimivo teorijo.
Kdor pa misle nabavt Sony nej gre pogledat v Comshop (BTC hala 9), majo CTX pa Sony-je znižane za 15%.
Če ma še ldo kaksne ugotovitve ma se tri ure da pove, pol grem nabavt :)
Gismo
Tak da sem se nekolk odloču za Neovo. Glede dead pixel pravjo pri Anniju da zamenjajo monitor po treh dneh uporabe brez vprašanj, drugače pa ima Neomo kar zanimivo teorijo.
Kdor pa misle nabavt Sony nej gre pogledat v Comshop (BTC hala 9), majo CTX pa Sony-je znižane za 15%.
Če ma še ldo kaksne ugotovitve ma se tri ure da pove, pol grem nabavt :)
Gismo
_Tom_ ::
Zanima me, koliko od vas ima Samsung 193P in kako se obnesejo v igrah ( subjektivno, po specifikaciji je 20ms )
LP
LP
Če si prebral malo višje, sem napisal, da ga je sin sprobal v igrah Call of Duty in Morrowind in pravi, da je OK. Motila ga je samo velikost, ker je navajen na 17" CRT. Pravi, da je lavfalo brez problema.
TV slika je tudi OK, filmi tudi.
Najbolj se vidi razlika med LCD in CRT pri pomikanju strani z drsniki ali scrolanju. Tam črke in tekts npr. na tem forumu kar "počepnejo" oziroma se zabrišejo, da ni berljivo.
Drugače pa se še navajam. Je kar velik, da moraš bolj migati z miško, da prideš iz enega kota v drugi kot.
TV slika je tudi OK, filmi tudi.
Najbolj se vidi razlika med LCD in CRT pri pomikanju strani z drsniki ali scrolanju. Tam črke in tekts npr. na tem forumu kar "počepnejo" oziroma se zabrišejo, da ni berljivo.
Drugače pa se še navajam. Je kar velik, da moraš bolj migati z miško, da prideš iz enega kota v drugi kot.
_Tom_ ::
Motila ga je v kakšnem smislu?..da je prevelik?? ( mislil sem, da pri monitorjih velja maksima: od viška glava ne boli :) )...sam imam tudi 17 crt, pa sem najpre nameraval iti na 173P...vendar sem se, glede na razliko v ceni in boljše specifikacije ( vsaj na papirju ) 193P, odločil za slednjega. Sicer mi igre niso prioriteta, ( with minor exceptions like HL 2... ) bolj mi gre za splošno odzivnost.
Jutri naročim.. then we ll see.
Jutri naročim.. then we ll see.
Javi ko ga dobiš in povej svoje občutke.
Glede na to, da je kar večji od 17" CRT-ja se je poznalo pri igri Call of Duty v tem, da je moral morda z očmi malo več letati sem in tja po ekranu kot prej. Podobno kot če si v kinu v sredini ali v zadnji vrsti.
Je pa tudi res, da si je nabil ekran preblizu oči.
Nima veze, sedaj ga imam itak v službi, za svoje potrebe in ga za domov zaenkrat še ne bom nabavljal. Je kar malo predrag za domači proračun.
Glede na to, da je kar večji od 17" CRT-ja se je poznalo pri igri Call of Duty v tem, da je moral morda z očmi malo več letati sem in tja po ekranu kot prej. Podobno kot če si v kinu v sredini ali v zadnji vrsti.
Je pa tudi res, da si je nabil ekran preblizu oči.
Nima veze, sedaj ga imam itak v službi, za svoje potrebe in ga za domov zaenkrat še ne bom nabavljal. Je kar malo predrag za domači proračun.
Dusan_HD ::
Hello!
No potem ko se že odločim, da bom vzel Samsunga 172x, najdem 710T. Kaj pa zdaj ?
Podatki: - 17" LCD TFT monitor, velikost pike: 0.264 mm, svetilnost: 300cd/m2, kontrast: 600:1, odzivni čas: 12ms, ločljivost: 1280 x 1024, vidni kot: 160 stopinj vertikalno in horizontalno, vmesnik: analogni (VGA) in digitalni (DVI), DVI kabel priložen, zunanji napajalnik, TCO 03, PIVOT funkcija (omogoča rotacijo ekrana za 90°), mere: 370 x 406.8 x 190.9 mm, teža: 5.18 kg, garancija: 3 leta.
In cena? 115.500 SIT z DDV, če vzamem na firmo borih 96k SIT z nekaj drobiža.
Stric GOOGLE pove bolj malo oz. nič kar še ne vem o tem ekranu.
Should I Shift expectations ?
No potem ko se že odločim, da bom vzel Samsunga 172x, najdem 710T. Kaj pa zdaj ?
Podatki: - 17" LCD TFT monitor, velikost pike: 0.264 mm, svetilnost: 300cd/m2, kontrast: 600:1, odzivni čas: 12ms, ločljivost: 1280 x 1024, vidni kot: 160 stopinj vertikalno in horizontalno, vmesnik: analogni (VGA) in digitalni (DVI), DVI kabel priložen, zunanji napajalnik, TCO 03, PIVOT funkcija (omogoča rotacijo ekrana za 90°), mere: 370 x 406.8 x 190.9 mm, teža: 5.18 kg, garancija: 3 leta.
In cena? 115.500 SIT z DDV, če vzamem na firmo borih 96k SIT z nekaj drobiža.
Stric GOOGLE pove bolj malo oz. nič kar še ne vem o tem ekranu.
Should I Shift expectations ?
raY_
Jaz sem ga naročil pred tednom v enaa, pa mi ga še niso poslali (710T). Kot vidiš je po specifikacijah boljši. Manjša pika, večji kontrast, pivot, večja svetilnost. Sem prebral kar nekaj o tem monitorju, oz. primerjavo med 172X, in vsi so zelo hvalili 710T napram 172X. Baje je ubijalsko dobri za igre, slika pa bi tudi naj bila zelo lepa. V glavnem poseka 172X, je pa malo grši po zunanjosti.
Danes sem dobil ta monitor. Sem zelo zadovoljen, lepa slika, nič ghostinga pri scrolanju, nič mrtvih pixlov. Mogoče me moti slab vidni kot, ampak to je zaradi matrike, ki je bolj za špile. Od zgoraj in spodaj "sveti" bela svetloba. To sem opazil ko sem dal vse na črno. Ampak me ne moti.
Black Adder ::
A lahko pošlješ eno sliko tega monitorja - videl sem namreč zelo različne slike za ta isti model.
Hvala vnaprej.
Hvala vnaprej.
BlackAdder stroke again!
MEDENA ::
KAKO BI SE VI ODLOČILI ?
1.VARIANTA
http://pcplus.co.uk/reviews/?pagetypeid...
kolega mi ga da za 90000 SIT na tri obroke....star cca 2.5 leti
2.VARIANTA
http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/sit...
cca 150000 SIT ....
KATEREGA VZETI ?
igric ne igram tok veliko....divxov tudi ne gledam......sem pa kje kako igro odigram
1.VARIANTA
http://pcplus.co.uk/reviews/?pagetypeid...
kolega mi ga da za 90000 SIT na tri obroke....star cca 2.5 leti
2.VARIANTA
http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/sit...
cca 150000 SIT ....
KATEREGA VZETI ?
igric ne igram tok veliko....divxov tudi ne gledam......sem pa kje kako igro odigram
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MEDENA ()
Dusan_HD ::
Master D. : Jaz sem zgoraj dal opis prepisan iz Enaa strani, glede na tvoj link do PDFja pa me neka zanima.
- Je res DVI kabel priložen? V PDFju = opcija, na Enaa strani piše da je zraven
- Napajalnik, je vgrajen ali je zunanji? V PDFju = built in, na Enaa strani = zunanji
Nasprotja ...
Hvala.
- Je res DVI kabel priložen? V PDFju = opcija, na Enaa strani piše da je zraven
- Napajalnik, je vgrajen ali je zunanji? V PDFju = built in, na Enaa strani = zunanji
Nasprotja ...
Hvala.
raY_
Napajalnik oz. adapter je vgrajen! DVI kabel je priložen, dolg približno 2m. Priključek za DVI pa je poleg analognega.
Postal sem srecen lastnik SyncMastra 173P! Vse super, brez mrtvih pik ter minimalen ghosting, super sreca!
Imam pa en problemcek:
Samsung 173P & Forceware 56.72 problem
Probleme imam ko namestim gonilnik za monitor.
Refresh rate za monitor je pravilen, ko monitor zazna kot plug & play.
Najvišji je 75Hz, prav tako pise v navodilih od monitorja.
Tu je slika brezhibna preko analognega vhoda.
Pri nizjih frekvancah je utripajoca in moteca.
Problem nastane ko namestim driverje za monitor.
Takrat se najvisja frekvenca postavi na 72 HZ, kar je premalo, beri slika utripa.
Software za nastavljanje slike pa deluje samo z Samsung driverji za monitor!
Mogoce ve kdo kje v registriju ali inf datoteki lahko popravim oz.dodam se 75Hz osvezevanja?
Grafa je MSI GeForce Ti4200 (TVout in analogni izhod)
Kaksna ideja, razen da nabavim grafo z DVI izhodom?
Bi reinstall gonilnikov za grafo kej pomagal?
Imam pa en problemcek:
Samsung 173P & Forceware 56.72 problem
Probleme imam ko namestim gonilnik za monitor.
Refresh rate za monitor je pravilen, ko monitor zazna kot plug & play.
Najvišji je 75Hz, prav tako pise v navodilih od monitorja.
Tu je slika brezhibna preko analognega vhoda.
Pri nizjih frekvancah je utripajoca in moteca.
Problem nastane ko namestim driverje za monitor.
Takrat se najvisja frekvenca postavi na 72 HZ, kar je premalo, beri slika utripa.
Software za nastavljanje slike pa deluje samo z Samsung driverji za monitor!
Mogoce ve kdo kje v registriju ali inf datoteki lahko popravim oz.dodam se 75Hz osvezevanja?
Grafa je MSI GeForce Ti4200 (TVout in analogni izhod)
Kaksna ideja, razen da nabavim grafo z DVI izhodom?
Bi reinstall gonilnikov za grafo kej pomagal?
boštjan ::
daj raje kako starejšo verzijo driverjev gor,ker ti so bolj za FX serijo.Torej recimo ene pod 5x.xx
Bom probal s starejsimi, ceprav mislim da to ni resitev, motitor inf file je narobe napisan pri samsungovih modelih. Podoben problem sem imel z 957MB CRT monitorjem. Ker pri drugih monitorjih (Nokkia CRT, LG LCD) ni problema, zato po moje Nvidia ni nic kriva.
Imajo novi driverji prevec bombonckov, da bi jih menjal za stare:
- najboljso TVout podporo do sedaj (prav tako se zelo dobro razumejo z TVToolom)
- moznost rotiranja zaslona (ne rabis programov in gonilnikov za Pivot funkcijo)
- hitrejsi so v novejsih igrah
- boljsa kvaliteta slike
- vgrajen force refresh rate
itd...
Bom pa probal in porocal.
Imajo novi driverji prevec bombonckov, da bi jih menjal za stare:
- najboljso TVout podporo do sedaj (prav tako se zelo dobro razumejo z TVToolom)
- moznost rotiranja zaslona (ne rabis programov in gonilnikov za Pivot funkcijo)
- hitrejsi so v novejsih igrah
- boljsa kvaliteta slike
- vgrajen force refresh rate
itd...
Bom pa probal in porocal.
carota ::
MEDENA: Zgoraj si spraseval po razliki med 910T in 193P, na koncu pa se odlocis za 1920P. Tudi sam se odlocam za enega od teh monitorjev in me zanima kaj je pri tebi prevesilo tehtnico na stran 1920P ter kaj ti na ostalih dveh ni bilo vsec.
Lp,
Martin
Lp,
Martin
to da moram it v Ljubljano jih iskat in komplikacije pri nakupu na obroke itd ...pa še ugodnejša cena za 1920P......
mam kle v kranju lepo 5 min do trgovine pa na zalogi ma 1920p...pa še kolega dela
mam kle v kranju lepo 5 min do trgovine pa na zalogi ma 1920p...pa še kolega dela
Jumping Jack ::
Kje bi dobil Samsung 173P black za neko razumno ceno? Srebrna varianta se dobi skoraj povsod za okrog 134k, črne pa večinoma sploh nimajo, visel sem ga samo v BoFu za ~160k!
MEDENA, kje točno si ti vzel svojega 1920P in koliko si dal za njega? Pa še to povej, kako si kaj zadovoljen. Jaz sem ga gledal v trgovini in sem bil kar navdušen, seveda pa tistih 5 minut ni nekaj, na kar bi se lahko zanesel.
MEDENA, kje točno si ti vzel svojega 1920P in koliko si dal za njega? Pa še to povej, kako si kaj zadovoljen. Jaz sem ga gledal v trgovini in sem bil kar navdušen, seveda pa tistih 5 minut ni nekaj, na kar bi se lahko zanesel.
morphling1 ::
Črno in rdečo verzijo 173P so v Bofih dobili zaradi Samsungovih promocij in so v bistvu na reverz z možnostjo nakupa. Je pa nova cena 149.990 sit
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
evo postal lastnik LG 1920P
COMTRON KRANJ...cena ugodna.... ...pa še na obroke ....
tista k je na netu - nekaj %
COMTRON KRANJ...cena ugodna.... ...pa še na obroke ....
tista k je na netu - nekaj %
zile ::
Yo!
Mogoče že kdo ima Samsung SM910T 19" LCD v uporabi, oz. mogoče kdo ve za kakšen uporaben test tega modela na netu.
Mogoče že kdo ima Samsung SM910T 19" LCD v uporabi, oz. mogoče kdo ve za kakšen uporaben test tega modela na netu.
Jackass ::
Mal pozno...
Keyser Soze:
S tem se pa ne strinjam, da ti v BOF-u ne bi hotl cesa pokazat. K sm kupvou kisto za komp, sm prosu ce jo lohk pogledam in sm jo tm cist razstavu, pa ni blo nobenga problema. In sm jo pol tut kupu tm. Isto k sm kupvou discman sm v BOF-u prosu, da mi pokaze vsebino skatle, da vidm kasn je polnilc, pa kaj je vse zravn, kaksne so baterije... in ni blo nobenga problema. Za discman mi pa niso dal dost gotovinskega popusta, zato sm sou h konkurenci.
Tko, da morm rect, da ce morm kej kupt grem najrajs najprej v BOF-a pocekerat. V Big-Bang pa sploh ne hodm, ker so neprofesionalni in tm kupujm res samo ce ne gre drgac.
Pa da se se mal vkljucm v tekoco debato o LCD-jih...
Se zmer vztrajam pri SONY HX73 in mislm, da je to najbolsi LCD monitor med 17". Zdej ga mam ze pol leta in sm ful zadovoljen z njim. Cena pa tut ni glih tolk blazno visoka. Js sm ga zbarantov za 155k sit in se zdej mislm, k so cene ostalih ze dost padle, da ga nism preplacu.
Ceprov zdej verjetn dubis tut ta model se cenej.
Keyser Soze:
S tem se pa ne strinjam, da ti v BOF-u ne bi hotl cesa pokazat. K sm kupvou kisto za komp, sm prosu ce jo lohk pogledam in sm jo tm cist razstavu, pa ni blo nobenga problema. In sm jo pol tut kupu tm. Isto k sm kupvou discman sm v BOF-u prosu, da mi pokaze vsebino skatle, da vidm kasn je polnilc, pa kaj je vse zravn, kaksne so baterije... in ni blo nobenga problema. Za discman mi pa niso dal dost gotovinskega popusta, zato sm sou h konkurenci.
Tko, da morm rect, da ce morm kej kupt grem najrajs najprej v BOF-a pocekerat. V Big-Bang pa sploh ne hodm, ker so neprofesionalni in tm kupujm res samo ce ne gre drgac.
Pa da se se mal vkljucm v tekoco debato o LCD-jih...
Se zmer vztrajam pri SONY HX73 in mislm, da je to najbolsi LCD monitor med 17". Zdej ga mam ze pol leta in sm ful zadovoljen z njim. Cena pa tut ni glih tolk blazno visoka. Js sm ga zbarantov za 155k sit in se zdej mislm, k so cene ostalih ze dost padle, da ga nism preplacu.
Ceprov zdej verjetn dubis tut ta model se cenej.
jAcKaSS
ČIP 008 ::
Jackass se popolnoma strinjam Sony HX73 je res klasa za sebe vendar žal zelo drag, trenutno je 165 tisoč sit celo vedno dražji kajti pred novim letom je bil 155 tisoč sit.
Jackass ::
Sam men res ni jasn, kolk desetletij bo treba se cakat, da bobo mel LCD-ji okol 10ms odzivnega casa, se posebi 19". Mislm za 19" bi blo lepo ze ce bi mel v naslednjih 10 letih vsaj manj kt 25ms.
A mora bit res ena dolga vojna, da smo delezni ksnga napredka?!
A mora bit res ena dolga vojna, da smo delezni ksnga napredka?!
jAcKaSS
ČIP 008 ::
Jackass mislim da ti ni treba čakat samo pripravi slabih 400 tisoč sit. PHILIPS 200P4 VS SILVER LCD 20¨ odzivni čas 16 ms, resolucija 1600x1200 in še nemška kvaliteta. Kaj praviš na to, bomba za igre in še za TV?
Keyser Soze ::
JA valda. Najbolj da kar pr Applu kupte 2*30" LCD pa SE N6800Ultra al kater model je, pa boste špilal igrce.
P.S.: Pa ne pozabit družinske zbirke ledvic prej prodat, da boste sfolgal nakup.
P.S.: Pa ne pozabit družinske zbirke ledvic prej prodat, da boste sfolgal nakup.
OM, F, G!