Forum » Omrežja in internet » Prestashop internal server error
Prestashop internal server error
vienno ::
Torej ko hočem uvozit artikle iz CSV datoteke se mi po nekaj minutah pokaže internal error pa ne vem zakaj.
Probal sem že dodat tole v .htacces file pa nič ne pomaga.
IfModule mod_php5.c
php_value post_max_size 2000M
php_value upload_max_filesize 2000M
php_value max_execution_time 18000000
php_value memory_limit 512M
/IfModule
(< in > sem mogo brisat, ker mi ni šlo objavit teme)
Na uradnem forumu sem prebral da je baje težava v "image resizing" ker brez slik se normalno naloži, samo slik ne morem posebaj nalagat ker jih je ogromno.
Ima kdo kakšno idejo?
LP
Probal sem že dodat tole v .htacces file pa nič ne pomaga.
IfModule mod_php5.c
php_value post_max_size 2000M
php_value upload_max_filesize 2000M
php_value max_execution_time 18000000
php_value memory_limit 512M
/IfModule
(< in > sem mogo brisat, ker mi ni šlo objavit teme)
Na uradnem forumu sem prebral da je baje težava v "image resizing" ker brez slik se normalno naloži, samo slik ne morem posebaj nalagat ker jih je ogromno.
Ima kdo kakšno idejo?
LP
http://flexkom.si
Prihaja FlexKom, najboljša poslovna priložnost današnjega časa!
Prihaja FlexKom, najboljša poslovna priložnost današnjega časa!
BlackPanx ::
Jah, ni ravno namenjen php takemu masovnemu importu preko web browserja... pa splitaj fajl če ti ne gre drugače in po kosih zrihtaj. Verjetno nekje butneš enega izmed limitov. Če ne vidiš v error_log datoteki kaj je šlo narobe in kater limit butaš, potem si riba na suhem.
Comma separated values so 1 line by 1 line, kar pomen da lahko brez problema po vrsticah splitaš datoteko.
Comma separated values so 1 line by 1 line, kar pomen da lahko brez problema po vrsticah splitaš datoteko.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BlackPanx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP fopenOddelek: Programiranje | 1293 (1064) | BigWhale |
» | Pomoč pri nalaganju večih slik naenkratOddelek: Izdelava spletišč | 847 (697) | winlins |
» | Apache - localhost JA, IP naslov NEOddelek: Omrežja in internet | 6639 (6498) | ManDriver |
» | [PHP + mysql] Kako vstaviti več vrstic naenkrat ?Oddelek: Programiranje | 1502 (1309) | Ziga Dolhar |
» | php in varnostOddelek: Izdelava spletišč | 1276 (1130) | Ziga Dolhar |