Forum » Operacijski sistemi » Windows XP iz .iso fajla
Windows XP iz .iso fajla
VoidRay ::
Pozdravljeni !
Torej zanima me ce je mozno instalirati Windows XP samo iz .iso fajla? Zalomi se pri restartu..
Lp.
Torej zanima me ce je mozno instalirati Windows XP samo iz .iso fajla? Zalomi se pri restartu..
Lp.
Samson ::
Iso zapeci na usb kljucek in je reseno.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Pomeni da imas skurjene USB kljucke? Potem pa edino se kaksen cdrom zunanji ki se ne priklaplja na usb. Imas se moznost disk dat v en podoben prenosnik (vsaj chipset) in potem dat disk nazaj in nalozit driverje prek neta....
Potem moras pa verjetno v biosu nastavit da se usb kljucka starta, oz. pritisnit Fx funkcijsko tipko. Kaksen je prenosnik? Ferma pa take pa to...To bi bilo dobro takoj napisat ne pa da ugibamo kle...
Ubistvu bi,ampak ga trenutno rabim in imam miljon virusov gor,antivirus ga bo pa pojedel.
Iz CDja. CD sem pa izgubil. Imam sicer zunanji pekac ampak nimam tistega kabla da bi ga povezal z prenosnikom.
JayKay ::
Acronis Snap Deploy + Acronis Disk Director. ma not PXE server. placljivo
TFTPD32 zastonj :)
TFTPD32 zastonj :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JayKay ()
Zdaj sem probal iz USBja z WinToFlash. Pokaze se mi pod Boot v biosu,ampak ko grem nanj in dam enter se nic ne zgodi. Pac noce.
Bomse to probal JayKay.
JayKay kaj sploh je to?
Bomse to probal JayKay.
JayKay kaj sploh je to?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: VoidRay ()
JayKay ::
nacin kako instalirati winse ce ti cd ali sub ne dela. glede boot from usb , verjetno ni bootable. wintoflash meni ni vredu nardil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | instal win noče formatirat niti particijenarest!Oddelek: Pomoč in nasveti | 5430 (4904) | Frenckie |
» | Problem z instalacijo win xpOddelek: Operacijski sistemi | 1423 (1240) | #000000 |
» | laptopu crknil cdrom. kako formatirat/naložit nov sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1794 (1517) | Voluharr |
» | namestitev windows xp z USB ključaOddelek: Operacijski sistemi | 4473 (3762) | Gwanaroth |
» | Kako naložit w7 iz usb ključa ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1177 (1110) | jest10 |