Forum » Strojna oprema » Težave z Monitorjem ali Grafično
Težave z Monitorjem ali Grafično
Hucho ::
Imam starejsi monitor Samsung 510b, graficna pa je MSI Geforce2 MX400 sdram 64 mb TV-out.Resolucija je 800x600 75mhz. Problem nastane po nekaj urnem delovanju, nakar zacne v njem pokat (isti zvok kakor pri degaus-u) pri tem izgine slika, priziga in ugasa pa se le kontrolna led na monitorju . Po nekajurnem pocitku pa zopet ista pesem. Nesel sem ga na servis in je mozakar rekel da monitor dela. Zanima me ali bi znala biti kriva graficna kartica ?
Slide ::
Ne ne to bo kr monitor. Čaki si ti mogoče kupu monitor pr Mlacomu ker če si si ga najebo. Ziher je monitor ni druzga. Drugače pa probi od kakšnega prijatelja dobit monitor za sprobo in boš videl če bo isto. Ne verjamem da bi bila grafična.
Hucho ::
Ja sej bo kr drzalo tole z monitorckom. Jah leta leta. Ne kupil sem ga pri ANNI kar je isti smoren. Zdaj jim ze ta drugic nesem nazaj tudi pekac! .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP ali AMD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 20139 (18517) | Brias |
» | prosim za nasvete pri nakupu novega PC-jaOddelek: Kaj kupiti | 2720 (1934) | Adrijan0 |
» | Računalnik za šoloOddelek: Kaj kupiti | 1455 (1164) | T0RN4D0 |
» | Končno nov komp! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3429 (2539) | Fizikalko |
» | Kaj predlagare za 500.000 SITOddelek: Kaj kupiti | 2172 (1359) | SLOWWWeb.net |