Forum » Hlajenje in modifikacije » 3 Pinski konektor
3 Pinski konektor
Miha20 ::
Imam težavo naročil sem hladilnik za procesor pa ima 3 pine in ne 4 pine ali paše na 4 pinskega enden je potem prazen.
Na drugi strani hladilnika je pa črni tri pinski vtič. A pol k vklopim hladilnik na črni vtič?
Na drugi strani hladilnika je pa črni tri pinski vtič. A pol k vklopim hladilnik na črni vtič?
Janac ::
Vklopi, verjetno nebo delalo PWM oz. prilaganje hitrosti/voltaže ventilatorja glede na temperaturo procesorja.
einstein :P ::
@miha20
če priključiš 3pin ventilator na 4pin socket, bo matična krmilila hitrost ventilatorja, drugače pwm
če priključiš 3pin ventilator na 4pin socket, bo matična krmilila hitrost ventilatorja, drugače pwm
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Mene bolj zanima če bo delovalo. Ko zdaj ko se mi use trese k je ventilator znucan čist in zlo glasno je
A se nekaj ne nastavi v biosu. Nočem kej preveč šarat po biosu.
A se nekaj ne nastavi v biosu. Nočem kej preveč šarat po biosu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miha20 ()
http://www.agt.si/racunalniska-oprema/z...
tga sem kupu upam da bo dovolj za dvojedernika AMD Atholn x2 7750 BE
tga sem kupu upam da bo dovolj za dvojedernika AMD Atholn x2 7750 BE
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miha20 ()
Pa še en problem imam zakaj nimam pone frekvence 2,7 Ghz ampak samo 2,2 Ghz Kej narobe pritrjen procesor?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tišanje napajalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12380 (8453) | Heavy |
» | Po dolgem času nov test ventilatorjev na Silent PC Review (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 13077 (9221) | BladE_ |
» | 3 pin to 4 pin CPU connectorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3514 (2339) | Miha20 |
» | Super tih hladilnik za procesor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6372 (5227) | TOP |
» | Problem regulacije CPU ventilatorja z matično ploščoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1772 (1466) | SHORTEE |