Forum » Pomoč in nasveti » Pisanje na ŽE zaključen CD !?
Pisanje na ŽE zaključen CD !?
M&M ::
Zdravo.
Zanima me, če je kakeršna koli možnost zapisati podatke na že zaključene CD-je. Gre namreč za to, da imam kar nekaj filmov (na CD-jih), za katere so naknadno prišli še podnapisi, pa bi bilo super, če bi jih lahko s kakšnim programom "prisnel".
Verjetno je malo upanja,... pa vseeno ni greh če vprašam
Zanima me, če je kakeršna koli možnost zapisati podatke na že zaključene CD-je. Gre namreč za to, da imam kar nekaj filmov (na CD-jih), za katere so naknadno prišli še podnapisi, pa bi bilo super, če bi jih lahko s kakšnim programom "prisnel".
Verjetno je malo upanja,... pa vseeno ni greh če vprašam
M&M
SkIDiver ::
Jz ti lahko to posnamem z mojim pekačem vse še enkrat na nvaden cd-r CD. Ga snema jovo na novo tud, če je zaklučen CD-R.
BaRtMaN ::
Torej ne, se ne da. Ampak ob današnjih cenah medijev ti kakšnga spindla res ne more bit škoda.
Brane2 ::
IIRC se da na Linuxu s cdrecordom. Mislim, da je ena opcijada naeredi nov track, samo nekje je omenjeno, da tega potem starejši drajvi ne znajo brat, oziroma da lahko ignorirajo drugi track...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako instalirati ubuntu brez usbja/cdja/dvdjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2115 (1863) | AC_DC |
» | Kje do 650MB CDjev?Oddelek: Kaj kupiti | 3362 (2821) | zcetrt |
» | Samsung cd-r problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1138 (1083) | ALIen23 |
» | Pečenje 800 MB cd-jev z ASUS writeromOddelek: Pomoč in nasveti | 1259 (1173) | Lan__ |
» | Zaščite so lahko tudi nevarne!Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2269 (2269) | ender |