Forum » Operacijski sistemi » Posotopek za povrnitev XP v začetno stanje
Posotopek za povrnitev XP v začetno stanje
Yohan del Sud ::
Ne, nisem jih zaribal, preprosto toliko šundra sem že inštaliral, da se je zadeva na momente čudno obnašat začela. Me zanima, xp-ji imajo recovery baje izmozgan do daske. Se da zadevo brez ponovne inštalacije povrnit v stanje tik po prvem zagonu xp-jev? In če, kako...
sash ::
poglej kje imaš zadnji Restore point
Pripomočki -> Sistemska orodja -> Obnovitev sistema -> Obnovi računalnik na zgodejši čas -> "pa poglej kje je zadni restor point"
Pripomočki -> Sistemska orodja -> Obnovitev sistema -> Obnovi računalnik na zgodejši čas -> "pa poglej kje je zadni restor point"
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
neki123 ::
greš v DOS, pobrišeš Windows direktorij in še enkrat naložiš. Pol ure dela, pa je. Sam pol je treba vse še enkrat inštalirat. Jest mam tud polhn sranja inštalitanega v computerju ( okrog 200000 je vseh filejev ), ampak mi Windowsi delajo čist normalno. Mislm da tebe zajebava kaj drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po resartu računalnika "spremenjene nastavitve" nekaterih programovOddelek: Pomoč in nasveti | 3582 (3027) | Rias Gremory |
» | XP - skupna raba samo ene mapeOddelek: Operacijski sistemi | 1905 (1512) | tonccy |
» | Pomoč nuuujno ker sem brez slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 1214 (913) | Pyr0Beast |
» | Windows Installer problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2150 (2077) | Myth |
» | System Restore izkusnjeOddelek: Operacijski sistemi | 1828 (1443) | Sami |