» »

cenik hte

cenik hte

slawc ::

a ima kdo zadnji cenik HTE, sem jim pisal pa ni odgovora ... kekci

slawc@email.si
LP, Slawc

16F84 ::

Meni so ga "obljubili" v zadnjih dveh mesecih že 2x dobil pa nisem nič :( V ponedeljek imam pot v Maribor; se bom oglasil z disketo. Če ga dobim bom pripel na forumu Elektro-n. (tam najdeš tudi vmesnik za lažje iskanje - le, da baza ni ažurna)

lp
Silvo

slawc ::

mah, totaln podn z elektroniko pri nas... ;(
LP, Slawc

16F84 ::

Dol padeš; danes sem šel v HTE v Maribor z disketo. Prodajalec mi pravi, da ne gre na eno disketo ter da mi lahko pošlje na email. Rekel mi je tudi na na "email.si" ali "hotmail" ni dovolj prostora, zato tja ne pošiljajo - rekel sem mu namreč, da sem že parkrat prosil za cenik preko email-a. Torej sem mu dal službeni email s 15M prostora. Ravnokar sem dobil pošto velikost zip pripone 800k ;( :) :P Bom jutri na Elektro- n pripel - tukaj pripenjanje ni možno ?

lp
Silvo

slawc ::

ne, ni :)
LP, Slawc

Mati ::

16F84: nebi rekel, da ti niso hotel poslati na mail, ker je premalo prostora, pač pa iz enega drugega razloga!

Tudi jaz sem dobil njihov cenik komaj, ko sem jim poslal svoj službeni email!
Sam delam v eni računalniški firmi in mi pravtako ne pošiljamo cenikov na razne diskretne maile, to pa zaradi tega, ker ne veš kdo je na drugi strani. Konkurenca ne rabi imeti našega ažurnega cenika! Gre predvsem za veleprodajo!
Kar se tiče pa disket...Ljudje mislite si ne s kakšnimi disketami hodijo ljudje v firmo, da jim posnamemo kakšne driverje.
Virusi, črvi, hrošči.....ne bom dalje našteval.
Ko pa jim zaračunamo 85Sit za disketo pa pizdijo po trgovini, kva saj mam svojo disketo itd.

Imam pa dosti opraviti s HTE-jevci (službeno), saj nabavljamo pri njih robo za servis in so po moje še najboljši glede elektronike v Sloveniji samo zaloga jih včasih malo jaha..., vendar se s ceno in odnosom do nas to vse pogliha!

Po moje so na drugem mestu IC (dobre cene, katastrofalen odnos, obljube, obljube in še enkrat obljube...), nato kak Conrad (dobra zaloga, zelo slabe cene), Just, Delko, in na koncu naš sosed v Celju - Žarnica (malo reklame):)) ...





16F84 ::

Mati,
Mislim, da cenik ni nobena skrivnost. Če ga hoče dobiti konkurenčna firma to sploh ni problem - kako naj trgovec ve, da jaz oz. moji kolegi ne delajo v kaki konkurenčni firmi ?

Slawc,

Ažurni cenik lahko snameš TUKAJ
Nisem pripel orginalnega vmesnika za iskanje ker je zelo nerodno napisan - omogoča le indeksno iskanje, poleg tega je prevelik za forum. Če ga želiš napiši email - ti ga pošljem. Uporabiš lahko mojega - v povezavi 1.post. Ažurna baza je v zadnji prilogi. Le ta omogoča zaporedno iskanje - ne glede na velikost črk ter presledke.

lp
Silvo

jjohny ::

Jaz sem tudi kar zadovoljen z odnosom v HTE. Edino kar je, da moraš pazit, ko kupuješ robo, kajti včasih imajo ful dvomljivo kvaliteto, ki pa je tudi sumljivo poceni.

lp, jani

Brane2 ::


Nisem pripel orginalnega vmesnika za iskanje ker je zelo nerodno napisan


Tisk filetek odpreš v Excellu in voila!, imaš iskanje in še kaj.

Kar se nove baze in Websitea HTE tiče, kaj sem reku ? Kar neki časa nazaj (6 mesecev?)je blo rečeno, da bo zdajzdaj "nova baza"...

Ehhh. Čez pet let bojo pa dojeli, da bi lahko magari tisti filetek okrog pošiljali in pustili folku, da ga sam odpre namesto da bi se mučil z DOS viewerjem...

Azrael ::

16F84 hvala za link.BTW to bazo si lahko ogledate tudi v Norton Commanderju (za tiste ,ki še imajo ta odličen DOS-ovski util).Originalni HTE progy pa je zelo slab...ga ne priporočam nikomur.

Zlatko1 ::

Hvala za cenik 16F84!

BTW: Jaz tudi mislim, da je HTE najboljša slovenska firma s področja hobi in industrijske elektronike.

Za primerjavo vam lahko dam to, da preden so prišli v Maribor sem kupoval v čipu BC546C po 65SIT, BD139 po 300SIT, da se o kakem procesorju ali TDA-ju sploh ne pogovarjamo!

Mi je pa popolnoma jasno, da trgovina z nekaj tisoč artikli ne more imeti vedno vsega na zalogi, če pa še kurčevi Comtron, ki ima 100 artiklov, ponavadi polovice nima na zalogi!

Tudi odnos je zelo dober, vsaj tukaj v Mariboru. Vi se verjetno pogovarjate za Ljubljano, ampak tam še nisem bil zato o tem ne morem sodit!

Še moja lestvica trgovin za elektroniko v Mariboru:

1. HTE 90 od 100 točk
2. Radioton 55 od 100 točk (vidi se pri cenah da od HTE kupuje)
3. Čip 50 od 100 točk
4. EA elektronika 2 od 100 točk (pooodddddnnnnnn......)
5. še je katera??????

Zavo ::

HTE je o.k., ne pa tako, kot Delko:

En timer 555 prosim.
Kva?
Hmm, en timer 555, prosim...
Kva a un za na 220 direkt v utičnco, k se nastav lohk za en mesec?
Ne, ne gospod en NE555, prosim...Čip NE555!
AJA! Nimamo. Pejt u Hte!
o.k. Adijo!
Adijo!

slawc ::

16F84: tnx za link, progi ki ga ponujajo je pa tako beden, da kr joj, pa sem si napisal en svoj progi. excel... bljah :D

mati: toda, jaz (en cel kup ostalih ljudi) bi rad, da imajo tak odnos tudi do ostalih, ki ne pridejo k njim sluzbeno. in to me moti, zelo!

Pa tud pri ostalih ni nic drugace. Ko sem pri IR standu na sejmu spraseval za TXCO oscilatorje, mi sploh ni odgovoril kar sem ga vprasal. Rekel je samo, ti si tega ne mores privoscit!!! Eh... kaj pa ti ves kaj si jaz lahko privoscim, kje bom to uporabil in koliko tisoc kosov bi potreboval (mu nisem povedal pa tudi vprasal me ni)

kupovanje pri HTE: namesto 4000 serije sem enkrat dobil operacijske ojacevalnike (324 woooo)... a si lahk misliss!!!!!!! zal nisem pogledal ze v trgovini ampak sele doma.

kupovanje pri IC: nimamo, nimamo, nimamo, nasvidenje... (veliko stvari sploh nimajo v bazi)

ostali imajo pa precej visoke cene
LP, Slawc

Mati ::

Zlatko1, komu ti kurčevi Comtr...?
Že res, da marsikdaj nimamo česa na zalogi, imamo pa tudi največji lager v Sloveniji! Pri nas dobiš od računalnikov do programov, skorajda vse...



kupovanje pri HTE: namesto 4000 serije sem enkrat dobil operacijske ojacevalnike (324 woooo)... a si lahk misliss!!!!!!! zal nisem pogledal ze v trgovini ampak sele doma.

Si lahko misliš? Enkrat se je to zgodilo. Jaz sem tudi šel enkrat v Mercator pa sem namesto pariške dobil maxi poli!
Si lahko mislite???

Zlatko1 ::

Sorry Mati, nisem vedel, da delaš v Comtronu, ampak lahko sam priznaš, da od 100 artiklov jih sigurno 20 nimate na zalogi, pa še dragi ste!


Ja jaz sem tudi enkrat dobil namesto 10k upora 100k upor! Šel sem nazaj v HTE in so mi dali 10k upor zastonj, plus celo lestvico uporov po 10 kosov sem dobil zastonj, ker sem se pripeljal 10 kilometrov!

Slawc: Ali si reklamiral čip ali si se samo doma razjokal in nobenemu povedal, ter samo po netu pripoveduješ svojo zgodbo? Malo šale, samo res Slawc jebo te, pa ne moreš se zdaj pizdit, ker si enkrat dobil 324 namesto 4000 serije, to pa se lahko res vsepovsod zgodi, tudi v Italiji!!!
Nesel bi jim ga nazaj in bi ti ga sigurno zastonj dali!

Ajd,

Zlatko

slawc ::

seveda sem nesel nazaj, dobil sem prave cipe in to po nekajminutnem prepricevanju da jih nisem uporabil.

Zakaj pa nebi pizdil? Prodajalec verjetno sploh ni pogledal kaj mi je dal. Ce je ze vzel iz predalcka napacne cipe, kdo jih je pa potem dal noter?

Meni se to ne zdi normalno, da ti dajo napacno zadevo. Si mislis da ti namesto p4 dajo celerona? (pozabi na razliko v ceni med p4 in 4000 :D)

LP, Slawc


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PIC programator

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
255826 (671) MadMax
»

16F84 + GA628 = FUN

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
141601 (1185) 16F84
»

NOVOLETNO utripanje ledic

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
223984 (3488) 16F84
»

lastnosti diod

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
81294 (1149) Azrael
»

čip STK 4080 11

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
91536 (1384) Brane2

Več podobnih tem