» »

Windows 8 tablice - kje so?

Windows 8 tablice - kje so?

Trinitron ::

Med prvimi sem namestil Windows 8 na svoj PC in so mi zelo kul, ampak brez zaslona na dotik je uporabnost precej okrnjena. Zato se zanimam za nakup Win8 tabličnega računalnika ali convertible prenosnika. Vendar sem na našem podalpskem trgu dobil občutek, da še noben trgovec o teh napravah ni nikoli nič slišal :P Je mogoče imel kdo že srečo, da je naletel na kakšen primerek? Torej, kje bi se dalo kaj takega nabavit?

bluefish ::

Če govoriš o x86 tablicah, potem beri tole novico: Surface Pro januarja za tisočaka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

mtosev ::

mimovrste ma windows 8 tablico od samsunga zaceno 650euros
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

bluefish ::

S tem, da je gor RT verzija.

Dejansko mi je vseeno - x86 ali RT. Na tablici najbrž "starega" softwera itak nima smisla uporabljat... Tole na mimovrste pa sem očitno spregledal. Sicer je dobavljivost 2 tedna, ampak it's a start :)

Hmm... samo bolj ko gledam, mogoče bi se vseeno splačalo počakat na surface, kjer za isto ceno dobiš zraven še keyboard dock. V vsakem primeru je ponudba zaenkrat še zelo boga.

kmetek ::

asus tf600 model ima dock.

Ziga Dolhar ::

Trinitron je izjavil:

Dejansko mi je vseeno - x86 ali RT. Na tablici najbrž "starega" softwera itak nima smisla uporabljat... Tole na mimovrste pa sem očitno spregledal. Sicer je dobavljivost 2 tedna, ampak it's a start :)

Resda ne vem za kak namen kaniš uporabljati tablico - a meni na RT tablici precej manjkajo določeni "x86" fičrji. Tablice ne gre povezati v domeno, niti se še nisem uspel povezati na svoj PPTP VPN server, pa ... predvsem mi zelo manjka Outlook.
https://dolhar.si/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tablica Lenovo Yoga z vgrajenim projektorjem

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
85941 (4445) Malajlo
»

Microsoft je predstavil novo generacijo tablic Surface

Oddelek: Novice / Windows Mobile
4518042 (15415) celada
»

Microsoft razprodaja še Surface Pro (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
15551363 (46373) HunterMan
»

Win na Android tablico

Oddelek: Operacijski sistemi
122039 (1655) Mavrik
»

Znanih več podrobnosti o Windows 8 za ARM (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
5116048 (13652) Lonsarg

Več podobnih tem