Forum » Kaj kupiti » SWEDATA
SWEDATA
einstein :P ::
Zanima me kako poteka odkup komponent pri SWEDATA, da bi svoj star rač. tam prodal. A se splača to? Meni se zdi to nekako bolje, kot pa objavljanje na bolhi, pa da te še kdo nategne...
Najlepša hvala za informacije, lp
Najlepša hvala za informacije, lp
STAY OUT OF MY TERRITORY!
- spremenil: einstein :P ()
einstein :P ::
aha, a tako potem, da so tako škrti... ma ne vem, koga bi zanimali xeoni? na bolhi pa sploh še nisem prodajal, a sploh kaj kupujejo, če je primerna cena?
hvala, lp
hvala, lp
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Skyman ::
jz sm enkrat nesel tja mislim da graficno pa mi jo je odpkupil za mizerno ceno,ker potem se on to tvojo stvar naprej proda.Pac ena stvar ki je vredna 50€ na bolhi bos pri njemu dobil 30€ ter potem bo on isto stvar naprej prodal za 50€
kupim9 ::
Če ti bo dal 30 si zmagu, on ti bo ponudil 10-15 pa še to bo cincal, on bi najrajš zastonj oz. da mu še ti plačaš kej.
bluefish ::
Kmečka pamet ti pomaga pri Nigerijcih. Zatakne se pri klenih Slovencih.
Kakorkoli, jasno je, da želi firma, ki odkupuje dele, imeti tudi kaj dobička. Pač, ponudijo ceno, če sprejmeš ali ne pa tvoja stvar.
Kakorkoli, jasno je, da želi firma, ki odkupuje dele, imeti tudi kaj dobička. Pač, ponudijo ceno, če sprejmeš ali ne pa tvoja stvar.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Brias ::
jz sm enkrat nesel tja mislim da graficno pa mi jo je odpkupil za mizerno ceno,ker potem se on to tvojo stvar naprej proda.Pac ena stvar ki je vredna 50€ na bolhi bos pri njemu dobil 30€ ter potem bo on isto stvar naprej prodal za 50€
to je cisto logicna zadeva .... v normalen poslovnem svetu ...
- treba placati najemnino
- treba placati zaposlenim
- treba placati sebi
- od razlike v ceni ceh drzavi
in kar je najbolj pomembno .... riziko ... ne do tebe, ki si mu prinesel komponento, tvoj hardware bo ze pretestiral ....
ampak potem ko proda naprej .... recimo karkoli proda preko spleta, mora dati garancijo ...
in ce ti prodas notesnik za 150 eur, on ga da naprej za 200 ,,,, v prevalje ... in tam model flasha bios in flashing gone bad ....
reklamacija ....
minus 200 eur ....
tega se vi ne zavedate ampak v taksnih firmah vidite samo ljudi z velikimi apetiti ....
@einstein kakor jaz vem, se ne ukvarjajo z serverji in xeon workstationi ...
Ne budalasaj, meni so nov izdelek ki je stal pod 6 evri, komaj zamenjali, kljub temu da sem ga prinesel nazaj že čez 30 minut od nakupa, ker pač ni delal. Ko sem prišel nazaj mi je rekel naj malo počakam, in kljub temu da sta bila v štacuni dva, lastnik in prodajalec, sta se oba posvetila eni stranki ki je kupovala neke komponente za nov računalnik, no po 15 minutah ko je lastnik primaknil še stol k mizici kjer je sedela stranka, sem mel dost, sem samo vprašal a bo tole ta teden, in tip je zelo nejevoljno šel zadaj ter mi zadevo zamenjal. Prav se mi je zdelo da mu grem na živce, a v bistvu mu ni dost manjkalo da bi zarad te arogance fasal po kepi, ker mi je res že dvigovalo pokrovko počas, sploh po tem ko je brez besed odšel in zamejal, tud računa ni sem rabil ipd. valjda če sem bil prej nazaj kot odšel :)
U glavnem izogib v velikem loku od te bagre pohlepne.
U glavnem izogib v velikem loku od te bagre pohlepne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kupim9 ()
Skyman ::
se strinjam s teboj kupim9,sam sem pri njih kupil komplet racunalnik Pentimum 4 vem da pa sm bil tam vskoraj vsaj teden je nekaj crknilo tudi mojemu kolegu ki sva skupaj kupila racunalnik je on imel podobne tezave.To je bilo se vcasih ko so bili se v WTC bezigrad
Gatsu ::
Kupil pri njih par komponent med drugim eno Ati grafično, ki ni bila kompatibilna z mojim FSC esprimotom in so jo brez problemov zamenjali za drugo. So pač tipična slovenska štacuna, ker ne poznam ene, kjer nebi različne stranke imeli različne izkušnje.
Ja sej men so jo tud zamenjali, le da je trajalo neskončno dolgo, ko pa sem jo plačal sem bil takoj na vrsti :)
clio24v ::
Pozdravljeni.
Zanima me na kakšen način se reklamira komponente (procesor,rami...) kupljene pri swedata.
Zanima me na kakšen način se reklamira komponente (procesor,rami...) kupljene pri swedata.
Lexus Style
janezvalva ::
a jih ne moreš poklicat pa se zmenit?
meni se zdijo v redu. še nikoli problemov z njimi.
meni se zdijo v redu. še nikoli problemov z njimi.
IQ test: v enem vedru imaš 2l vode, v drugem 1l vode. koliko veder imaš?
WizzardOfOZ ::
Pozdravljeni.
Prineseš tja, poveš kaj je narobe, jim to pokažeš (majo serviserja tam) in ti zamenjajo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | trgovina ki odkupuje rabljenoOddelek: Kaj kupiti | 2726 (1866) | bluefish |
» | Koliko je vreden naslednji sistem?Oddelek: Kaj kupiti | 1085 (906) | bluefish |
» | procesor+matična plošča+rami+grafična=150-200€Oddelek: Kaj kupiti | 2346 (2003) | t3hn0 |
» | Kje kupiti ram za notebookOddelek: Kaj kupiti | 1512 (1307) | Pyr0Beast |
» | Zanima me kolk bi to lahko prodal v kompletu ? AMDOddelek: Kaj kupiti | 1578 (996) | kam3la |