Forum » Loža » best funny ideas
best funny ideas
22gapi22 ::
Pozdravlejni!
Jaz iščem ideje za smešne videoposnetke (npr. kaj takega LINK ali pa takega: LINK), samo je te dve fori sta že tako stari, da se mi zdi skoraj bv še enkrat snemat. Zato prosim vsakega ki ima kakšno dobro idejo za prank video naj jo napiše tukaj. Izbral bom tudi par najboljših idej in naredil video, ki ga bom objavil na youtube chanellu. Ideje so lahko kakršnekoli a morajo biti izvedljive (ne smejo preveč prizadeti ljudi, sploh pa ne smejo biti nevarne in nasilne!!) Dobera ideja je tudi neprestano buljenje v nekoga, dokler tisti ne reagira...
LP 22gapi22
Jaz iščem ideje za smešne videoposnetke (npr. kaj takega LINK ali pa takega: LINK), samo je te dve fori sta že tako stari, da se mi zdi skoraj bv še enkrat snemat. Zato prosim vsakega ki ima kakšno dobro idejo za prank video naj jo napiše tukaj. Izbral bom tudi par najboljših idej in naredil video, ki ga bom objavil na youtube chanellu. Ideje so lahko kakršnekoli a morajo biti izvedljive (ne smejo preveč prizadeti ljudi, sploh pa ne smejo biti nevarne in nasilne!!) Dobera ideja je tudi neprestano buljenje v nekoga, dokler tisti ne reagira...
LP 22gapi22
- spremenilo: 22gapi22 ()
oemdzi ::
@eric_cartman: jst si pa pri takih skritih kamerah ne morem pomagat, da jih ne bi imel na sumu da so fejk (kar verjetno so), ker se mi marsikaj ne poklopi (razen ce so snemali nevem koliko poizkusov pa se to nevem kako bi jaz odregiral ce bi me kaj prestrasilo al bi skup padu(nekatere lahko se kaksna kap) al pa usekal na vso moc ) ...
eric_cartman ::
sej mogoče res... sam fora je pa vseno huda.. Sicer se pa strinjam, da že malo prekruta in ma lahko za kšnega resne posledice...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snemanje osebe in objava na internetu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12951 (5175) | simnov |
» | Odprti računi in dolgovi ...Oddelek: Loža | 2316 (1751) | noraguta |
» | Kako je v Sloveniji s snemanjem v javnosti?Oddelek: Loža | 8708 (7327) | sensei |
» | DSLR ali kameraOddelek: Kaj kupiti | 3792 (2962) | LordTado |
» | Kje dobite ideje?Oddelek: Izdelava spletišč | 1617 (1207) | BluPhenix |