Forum » Programska oprema » word 2010 razmik med vrsticami
word 2010 razmik med vrsticami

kampdany ::
Pozdravljeni!
V wordu imam en text recimo z 20-mi vrsticami v odstavku, in bi rad spremenil razmik med samo 3-mi vrsticami. Nikakor mi to ne usep, vsakokrat mi spremeni razmik v celem odstavku čeprav označim samo 3 vrstice.
Probal sem že vse živo
Hvala za pomoč!
V wordu imam en text recimo z 20-mi vrsticami v odstavku, in bi rad spremenil razmik med samo 3-mi vrsticami. Nikakor mi to ne usep, vsakokrat mi spremeni razmik v celem odstavku čeprav označim samo 3 vrstice.
Probal sem že vse živo

Hvala za pomoč!
dany

darkolord ::
To je čisto iz praktičnega razloga, saj v nasprotnem primeru ne bi vedel, kaj se bo zgodilo, če spremeniš vsebino teh treh vrstic (recimo da bi dodal še eno besedo in bi zadnja padla v novo vrstico ali da bi spremenil velikost pisave)?
Narediti moraš pač nov odstavek.
Narediti moraš pač nov odstavek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MAC naslov in UniFiOddelek: Mobilne tehnologije | 2109 (1764) | SeMiNeSanja |
» | Excell - osveževanje pivot tabeleOddelek: Programska oprema | 4420 (4031) | klemenSLO |
» | Word ali writer ekspertiOddelek: Pomoč in nasveti | 3450 (2961) | echoman |
» | Dreamweaver - slika desno, opis levo .... kako ??Oddelek: Izdelava spletišč | 1584 (1417) | njok |
» | Vrstica start v WinXP zamrzneOddelek: Operacijski sistemi | 918 (743) | bostek |