Forum » Kaj kupiti » Polnilec za baterije
Polnilec za baterije
SG_101 ::
pozdrav,
imam fotoaparat sony hx20v (bateriji NP-BG1 in NP-FG1). ker je zraven bil priložen le tisti polnilec, ko moraš cel fotoaparat priključit na štrom, razmišljam o nakupu drugega.
Nekaj na takšen način: http://www.mimovrste.com/artikel/300000...
Iskal sem že po ebayu, pa niti ne vem kateri je original in kateri ne. Je najbrž bolje imeti originalen sonyjev polnilec? ali pa nima neke veze?
Prosim, če mi lahko malo svetujete in prilepite kakšen link, kaj je vredu. Je pa tisti v zgornjem linku seveda absolutno predrag. Nekje 20€, max 25€ bi še dal.
hvala
imam fotoaparat sony hx20v (bateriji NP-BG1 in NP-FG1). ker je zraven bil priložen le tisti polnilec, ko moraš cel fotoaparat priključit na štrom, razmišljam o nakupu drugega.
Nekaj na takšen način: http://www.mimovrste.com/artikel/300000...
Iskal sem že po ebayu, pa niti ne vem kateri je original in kateri ne. Je najbrž bolje imeti originalen sonyjev polnilec? ali pa nima neke veze?
Prosim, če mi lahko malo svetujete in prilepite kakšen link, kaj je vredu. Je pa tisti v zgornjem linku seveda absolutno predrag. Nekje 20€, max 25€ bi še dal.
hvala
jest10 ::
Ni važno, da je original. Kitajski za par eur so čisto v redu.
To ni glih čisto res. Vsak žal ni dober.
Niti slučajno ne moreš zaupati vsakemu kitajčku, da po koncu polnenja dejansko odklopi. Se najdejo taki, ki še kar dalje po malem polnejo, ker je srtni greh pri litijevih baterijah
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosna baterija, cim ceneje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2786 (936) | Samael |
» | OnePlus 5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44831 (30153) | Tezaab |
» | Katere 18650 (in polnilec) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13864 (12770) | Jst |
» | Polnilci za telefonOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1324 (1042) | nightbird |
» | katere baterije za fotoaparat (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11425 (10076) | Pyr0Beast |