Forum » Omrežja in internet » linksys wrt160nl
linksys wrt160nl
tilenmpower ::
Zdravo, imam ta ruter iz naslova z nameščenim dd-wrt. Stvar je sledeča imam internet t2 100/10 preko kabla deluje 10mb/s vendar preko wirlesa nikakor nemorem spravit čez 2mb/s poskusil sm že use opcije b,g,n mixed bg-mixed ng-mixed. Na laptopu mam N na drugem pa G tako da vem kako in kaj glede tega vendar ni šlo na N tudi pri laptopu z N čez 2mb/s. Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem. LP
potokar ::
Evo našel sem rešitev.
Nastavitve so sledeče
Zavihek BASIC SETINGS
-Wireless Network Mode: Mixed
-Channel Width: Full(20Mhz)
-Wireless Channel:11-2462 Mhz
-RTS Threshold: Enable
-Threshold: 2304
-TX Antenna Chains: 1+2+3
-RX Antenna Chains: 1+3
Zavihek WIRELESS SECURITY
-Security Mode: WPA2 Personal Mixed
-WPA Algorithms: AES (način šifriranja je potrebno spremeniti tudi na laptopu!)
Pri teh nastavitvh se "odpre" N-standard, ter posledično se občutno poveča hitrost, pri meni osebno : 33.6/36.9, seveda pri liniji 40/40
Nastavitve so sledeče
Zavihek BASIC SETINGS
-Wireless Network Mode: Mixed
-Channel Width: Full(20Mhz)
-Wireless Channel:11-2462 Mhz
-RTS Threshold: Enable
-Threshold: 2304
-TX Antenna Chains: 1+2+3
-RX Antenna Chains: 1+3
Zavihek WIRELESS SECURITY
-Security Mode: WPA2 Personal Mixed
-WPA Algorithms: AES (način šifriranja je potrebno spremeniti tudi na laptopu!)
Pri teh nastavitvh se "odpre" N-standard, ter posledično se občutno poveča hitrost, pri meni osebno : 33.6/36.9, seveda pri liniji 40/40
Zgodovina sprememb…
- spremenil: potokar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost 72.2 Mb/s, zakaj ne 100 Mb/s, 150Mb/sOddelek: Pomoč in nasveti | 3358 (2905) | BlaY0 |
» | Router Asus RT-N12 in dd-wrtOddelek: Pomoč in nasveti | 3151 (2811) | urbybaby |
» | kabelski internet..vzpostavitev wireless povezave neuspešnoOddelek: Omrežja in internet | 2532 (2354) | BigSexy |
» | Povezava med dvema routerjema in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 3299 (3007) | ali3n |
» | P: WiFi/WRT54-GL/DD-WRT - zakasnelo odpiranje web straniOddelek: Strojna oprema | 2005 (1645) | GaS |