» »

Izrael : Palestina že n-tič

Izrael : Palestina že n-tič

Temo vidijo: vsi
««
262 / 262
»
»»

nuclear ::

Naredila kaj?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

Scaramouche3 ::

nuclear je izjavil:

Naredila kaj?

Levica bo protestirala v šotorih in z bicikli, to bo rešilo situacijo,kot CO2 problem...

Zgodovina sprememb…

Drugace ena anekdota GregorP, ki predvidevam da si jud, ker se vedno ne vem, ker si mi odgovoril z zalitvijo. Zadnjic sem bil zunaj z otrokom, in na otroskem igriscu je bila ortodoksna judovska druzina. Eden izmed teh judovskih otrok je imel specificne motnje v razvoju, morda Downov sindrom, morda kaj drugega. Ni imel klasicnega obraza in oci, znacilnih za osebe z Downovim sindromom, ampak je bilo razmerje med njegovo glavo in telesom manjse, tako da mu je jarmulka pokrivala skoraj celotno glavo. No, da skrajsam zgodbo, fant se je zacel igrati z mojim otrokom, in namenil sem mu maksimalno pozornost ter ga poskusal razumeti glede na njegove motnje in nezmoznost komunikacije, za razliko od drugih starsev, ki se niso niti zmenili za njega. Tako da, GregorP, ne tezi z anti-semitizmom in lazmi, ce kdo kritizira Izraelov apartheid, genocid in etnicno ciscenje. Ali si indoktriniran, ali pa razumes, ampak vseeno sam meljes indoktrinacijo podobno dokumentom, kot je recmajkemi nalimal povezavo zgoraj, kjer Izrael indoktrinira jude kako forsirano komunicirati. In ce je slednje, potem si slaba oseba. Hvala lejpa, lahku grejmo domov, kot bi rekel gospod Senica iz Tv Poper.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nuclear ()

Gregor P ::

Ta boljš je, da je on takoj vedel, da gre za judovsko družino. Pravi naci lovec. Najbrž jih je ortodoksnost izdala :P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

HitroDihanje ::

Bolj ko berem to temo, bolj sem prepričan da obstaja anti-judovski gen. Ampak ajde, vsak se rodi z določenimi motnjami. Bolj je zaskrbljujoče to, da se ti s to motnjo imajo za neke razsvetljence in se čudijo kako da še drugi niso moteni...

Lol ni vam pomoci :))

Zgodovina sprememb…

Genocidni zionisti meanwhile (nsfw):
https://x.com/anasalsharif0/status/1916...

mikojan ::

not exist?

Kayzon ::

Why Middle Eastern countries won't accept Palestinian refugees

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kayzon ()

BBC dokumentarec izsel par dni nazaj, kako Zionisti ilegalno prevzemajo ozemlje

Louis Theroux embeds with ultra-nationalist Israeli settlers in the West Bank, exposing their expansionist ideology & the human cost of their violent actions against Palestinians.

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

"Slovenci bodo 15. nastopili na evropskem prvenstvu. V skupini se bodo pomerili s Poljsko, Francijo, Belgijo, Islandijo in Izraelom."

Nisem vedel kam naj napisem ampak me res zanima kako to da je izrael konstantno prisoten v evropskih tekmovanjih?

fikus_ ::

IL je pa ja "naš"! Demokracija pa to ....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

mikojan ::

Muslimanske države v tisti regiji nočejo igrati proti židom, zato se je izjemoma dalo Izrael v evropska tekmovanja.

Israel participates in European sports competitions primarily due to geopolitical reasons. Initially, Israel was a member of the Asian Football Confederation (AFC), but many Arab and Muslim-majority countries refused to play against Israeli teams. This led to Israel being expelled from the AFC in 1974.

After being excluded from Asian competitions, Israel struggled to find a place in international sports. Between 1976 and 1994, Israeli teams participated in various competitions under special arrangements. In 1994, UEFA officially accepted Israel as a full member, allowing its teams to compete in European tournaments like the Champions League and Euros.

This situation is not unique to football--Israel also competes in European leagues for basketball, handball, athletics, and swimming. The main reason for this inclusion is that European sports organizations provide Israel with a stable competitive environment, avoiding political conflicts that would arise in Asian competitions.

Utk ::

Če neka skupina ljudi kolektivno "drži skupaj", mora bit pripravljena na kolektivno kritiko. In tam dol si definitivno zaslužijo kritiko vsi.
To pa ne pomeni, da jih zato hoče nekdo vse pobit. No, razen eni druge, seveda.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Scaramouche3 ::

Kayzon je izjavil:

"Slovenci bodo 15. nastopili na evropskem prvenstvu. V skupini se bodo pomerili s Poljsko, Francijo, Belgijo, Islandijo in Izraelom."

Nisem vedel kam naj napisem ampak me res zanima kako to da je izrael konstantno prisoten v evropskih tekmovanjih?

Veš da bo kritika tega bila označena kot antisemitizem, problem je tudi,da bo kmalu lahko EU razširiti v Afriko, bo Palestina del EU?
««
262 / 262
»
»»