» »

Izrael : Palestina že n-tič

Izrael : Palestina že n-tič

Temo vidijo: vsi
««
261 / 267
»»

fikus_ ::

To sedanje cionistično pleme se je tja preselilo v glavnem po 2. sv. vojni in pri tem izpodriva ter iztreblja staroselce.

Prejšnji prebivalci so se dajali med sabo. Ker ni bilo močnih zunanjih vplivov in interesov, so bili precej v ravnovesju, sedaj se pa dogaja genocid, vsaj kaže po mnenju ICC na to.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Gregor P ::

ICC kot vem še ni izdalo nobenega mnenja? So pa Madžari zaigrali umazano igro, ker bi lahko z njihovo pomočjo prišli do tega mnenja prej.

Gregor P je izjavil:

Morali bi ga aretirati in izročiti sodišču. Madžari se očitno sploh ne držijo več nobenih pravil oz. ne spoštujejo dogovorov; razen morda le še tistih, od katerih je odvisno, da dobijo nek (evropski) denar.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Mnenje ICC se kaže v tem, da so tožbo JAR proti IL vzeli v obravnavo, niso je zavrgli!

Da pa IL cionistična politika ve, da je kriva iztrebljanja prebivalcev Gaze, pa kažejo tudi njihovi pritiski na ICC z grožnjami.

Zgodovina sprememb…

Tako pravni sistem ne deluje; nisi že kar vnaprej kriv;((

Torej podpiraš dejanja IL politike v Gazi in Zahodnem bregu, okupacijo Sirije,....?!

Zgodovina sprememb…

recmajkemi ::

Pravni sistem tudi ne deluje, če se izmikaš sodiščem ;)
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

Saj zato pa obsojam Orbana oz. Madžarsko, ker ni izpolnila svojih mednarodnopravnih zavez.

Gregor P je izjavil:

Saj zato pa obsojam Orbana oz. Madžarsko, ker ni izpolnila svojih mednarodnopravnih zavez.

Katerih zavez ni izpolnila?! Pričakovanja drugih držav?! Od kdaj so pričakovanja kazniva?

Ti očitno o nobeni zadevi ne veš prav nič in potem postavljaš zares neumna vprašanja oz. komentarje;((

Madžarska je podpisnica Rimskega statuta (oz. je vsaj bila v času možnosti aretacije)! Morala bi se mednarodnopravnim zavezam korektno odzvati na razpisano tiralico Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC). Pa se načrtno ni in je z neizpolnitvijo zavez kršila mednarodno pravo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

Scaramouche3 ::

fikus_ je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Katerih zavez ni izpolnila?! Pričakovanja drugih držav?! Od kdaj so pričakovanja kazniva?

Ni dovolj ''ne avtohtonih'', kar pa Gregor nebi dovolil v svojem Izraelu, dvojni standardi pa to...

HitroDihanje ::

@Gregor
Ampak Madžarski je to odpuščeno, ker v enem drugem konfliktu so pa na "pravi" strani.

Scaramouche3 je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Ni dovolj ''ne avtohtonih'', kar pa Gregor nebi dovolil v svojem Izraelu, dvojni standardi pa to...

Vi očitno živite v nekem svojem, alternativnem svetu ...

Zgodovina sprememb…

Gregor P je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Vi očitno živite v nekem svojem, alternativnem svetu ...

Zakaj prvo ne obsodite tisto, kar je vidno, sploh pa Izrael in njihove agresije! Saj sem vam dal na prejšnji strani,kako se obnašajo ne samo do Palestincev!

Gregor P je izjavil:

Ti očitno o nobeni zadevi ne veš prav nič in potem postavljaš zares neumna vprašanja oz. komentarje;((

Madžarska je podpisnica Rimskega statuta (oz. je vsaj bila v času možnosti aretacije)! Morala bi se mednarodnopravnim zavezam korektno odzvati na razpisano tiralico Mednarodnega kazenskega sodišča (ICC). Pa se načrtno ni in je z neizpolnitvijo zavez kršila mednarodno pravo.

Glej, ti si nekaj trdil, jaz sem vprašal. Če te to razkuri, potem nisi sposoben debate!

Spregledal si pa to moje vprašanje:

Torej podpiraš dejanja IL politike v Gazi in Zahodnem bregu, okupacijo Sirije,....?!

Zgodovina sprememb…

fikus_ je izjavil:

Si opazil kako so ti ljudje dobri v tem da debato ignorirajo, ko morajo kaj iz njihovega kulta obsoditi in potem obrnejo pozornost na nekaj drugega, medtem so holier than thou...

Opazil.

Jaz sem kvečjemu opazil, da eni drugih komentarjev sploh ne berejo, ampak samo vsiljuje svoje.

Sam sem že davno tega točno povedal, koga jaz podpiram oz. bi podpiral kot član EU v tej "verski bitki" za ozemlje:

Gregor P je izjavil:

... Tako da je v bistvu edina rešitev, ki si sploh zasluži našo podporo ta, da tisti, ki se prvi odreče temu pravljičnemu bitju, postane naš zaveznik ...

Prilepi kar vse, ne samo del vzet iz konteksta!

Gregor P je izjavil:

Itak gre za istega tipa; stara zaveza je zgrajena na hebrejski, nova zaveza je potem krščanska in na podlagi vseh teh pridejo potem muslimani v igro; vsi pa častijo istega boga.

Tako da je v bistvu edina rešitev, ki si sploh zasluži našo podporo ta, da tisti, ki se prvi odreče temu pravljičnemu bitju, postane naš zaveznik ... samo kaj, ko tega še pri nas nismo razrešili>:D

P.S.: dobro, morda je še alternativna rešitev, da se začnejo poročat med sabo8-)

fikus_ je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Itak gre za istega tipa; stara zaveza je zgrajena na hebrejski, nova zaveza je potem krščanska in na podlagi vseh teh pridejo potem muslimani v igro; vsi pa častijo istega boga.

Tako da je v bistvu edina rešitev, ki si sploh zasluži našo podporo ta, da tisti, ki se prvi odreče temu pravljičnemu bitju, postane naš zaveznik ... samo kaj, ko tega še pri nas nismo razrešili>:D

P.S.: dobro, morda je še alternativna rešitev, da se začnejo poročat med sabo8-)

Po tvojem pisanju so Judje nasi zavezniki, ker jih zagovarjaš.

Zgodovina sprememb…

Ti pojma nimaš kaj zagovarjam, čeprav imaš napisano direktno pred očmi8-)

Saj se da razbrati iz konteksta tvojega pisanja.

Kako, če mi z vsakim tvojim komentarjem podtikaš nekaj, kar sam nisem zapisal, ali pa zagovarjam? Mar to počneš zanalašč, ali si res tako zab... khm nerazgledan?!?8-O

Zgodovina sprememb…

Kar napiši zabit, to je tvoj argument!

Moj argument je, da ti načrtno manipuliraš z mojimi besedami in mi podtikaš stvari, ki jih nisem zapisal. Kako sicer bi sploh lahko prišel do tega tvojega komentarja spodaj?!? Po kateri logiki? Preberi še enkrat, kaj sem jaz napisal in kaj si ti iz ne vem kod potem komentiral. Če ne zavajaš, si pa zabit oz. funkcionalno polpismen.

fikus_ je izjavil:

Gregor P je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Po tvojem pisanju so Judje nasi zavezniki, ker jih zagovarjaš.

... in pa s tem si začel, ko sem jaz napisal

Gregor P je izjavil:

... kar pomeni, da ti kritika Orbana oz. Madžarske očitno ni povšeči. Le zakaj :-)

Zgodovina sprememb…

Ali ni bil Netanjahu tudi v FR?!

Orban je kaliber politika, ki dela za Madžarsko.

V SLO rabimo politiko, ki bo delala ta SLO.

fikus_ je izjavil:

A te nič ne moti, da Orban zagotavlja Bibi-ju da ga na Madžarskem ne bodo aretirali, ker mu kot kaže dol visi za ICC ?

bm1973 ::

Povabili so ga tudi Nemci, bil je na proslavi ob osvoboditvi Auschwitza, o tem se pa nič ne piše.

Zakaj ga potem niso zaprli Nemci?!?!?!?

HitroDihanje je izjavil:

fikus_ je izjavil:

A te nič ne moti, da Orban zagotavlja Bibi-ju da ga na Madžarskem ne bodo aretirali, ker mu kot kaže dol visi za ICC ?

Kaj bi se moral razburjat?! Če bi bil interes EU politike in ne bi podpirala IL ter zatiskala oči, bi Bibi lahko bil samo doma.
Ampak to je realnost, papir pa marsikaj prenese. ICC je pa samo papirnat tiger, podobno OZN,....

Zgodovina sprememb…

fikus_ je izjavil:

Ne, po izdaji tiralice ICC Netanjahu ni bil v Franciji.

bm1973 je izjavil:

Povabili so ga tudi Nemci, bil je na proslavi ob osvoboditvi Auschwitza, o tem se pa nič ne piše.
Zakaj ga potem niso zaprli Nemci?!?!?!?
Ne, po izdaji tiralice ICC Netanjahu ni bil v Nemčiji.

nuclear ::

Gregor P je izjavil:

Da, en holokavst ste že povzočili. Sedaj navijate vidim še za drugega?!?:|

Boljseviki (zidi) so pobil 60m kristjanov z lakoto(Holodomor). Seveda zahod, ki je pod kontrolo zidov ne uci tega v solah. Gregor a si zid, ce smem vprasat? Ker potem razumem zakaj tako branis Izrael. Jaz osebno svojo drzavo in vero ne bi branil, ce bi delali grozote, ampak vsak ima svoj vidik.
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nuclear ()

mikojan je izjavil:

IgorCardanof je izjavil:

Iskreno ne mislim, da se situacijo da rešit. Tudi pa mislim, da bi če bilo razmerje moči obrnjeno, bi se dogajale popolnoma iste grozote z drugi strani.

Izrael je v koranu omenjen 43 krat. Ne vem če v koranu ali v njihovih verskih zapisih so napisane dogodivščine Mohammeda, kako je ubijal žide. V islamski religiji je Mohammed vzoren musliman. In s čim se je Mohammed ukvarjal? Z njegovimi sleidlci so napadali židovska naselja, kradli, posiljevali, bil je tudi posestnik sužnjev. Bil je tudi pedofil. Grozote so napisane v teh zapiskih.

Tudi jaz mislim, da ni rešitve. Genocid nad prebivalci Gaze, odselitev vseh prebivalcev Gaze, mogoče neko konvertiranje prebivalcev Gaze v neko bolj civilizirano družbo, katera bi imela korist od Izraela. Pač, neko dodatno motivacijo da bi imeli za ne napadat Izrael. Izrael je v 2023 porabil 5% gdp za vojsko, dosti denarja zmečejo za se branit pred muslimani.

Malo si antisemit, ce tako govoris proti arabcem na tem ozemlju. Moras razumeti, da so arabci indigeous semiti, medtem ko Ashkenazi zidi ki okupirajo Palestino niso. Lahko podas prosim vire kjer pise da je Mohamed pobijal zide, napadal zidovska naselja, kradel, posiljeval? Ali pa tudi za to ni virov, kot za 30 obgljavljenih dojenckov in posilstva 7 oktobra? Vidis, to je fora. Zionisti toliko lazejo, da sami sebi skodo delajo. Jaz pred 7 oktobrom niti nisem toliko studiral Izrael-Palestina konflikt. S false flag napadom 7 oktobra so toliko marketinga naredili za Palestino, da jih 90% folka sovrazi. Sem proti sovrastvu, treba je pravicno in humano razresit problem, ampak ce ima imperialisticna sila drug namen potem pravica in humanost ni tu.

Zgodovina sprememb…

nuclear je izjavil:

Gregor P je izjavil:

..., ce smem vprasat? Ker potem razumem ...
Ti ne razumeš nič, ker niti komentarjev ostalih ne znaš funkcionalno pravilno prebrati. Kako lahko po vseh mojih komentarjih vprašaš nekaj tako butastega? Prav vse ti piše, direkt pred očmi;((

Gregor P je izjavil:

nuclear je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Ti ne razumeš nič, ker niti komentarjev ostalih ne znaš funkcionalno pravilno prebrati. Kako lahko po vseh mojih komentarjih vprašaš nekaj tako butastega? Prav vse ti piše, direkt pred očmi;((

No kar tako naprej, potem pa se cudis zakaj ima folk doloceno mnenje.

Drugace pa delujes po knjigi sin:

mtosev ::

A smo kaj bližje premirju med izraelom in hamasom?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

nuclear je izjavil:

Gregor P je izjavil:

nuclear je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Ne, ti mnenja nimaš oz. ga imaš očitno le po nekih čudnih knjigah (prvič slišim za tole; le kje si to našel8-O). Kar me čudi, ker očitno ne znaš prebrati pravilno napisanega.:|

Tole je neko brezvezno citiranje. Daj citiraj kakšne voditelje Hamasa glede izraela, potem ustanovno listino hamasa. Daj potem citiraj še svoje wokiste.

Kayzon ::

Israel is reportedly offering Gazans $5,000, a job, housing, and a monthly salary to permanently leave Gaza for countries like France, Greece, or Malaysia. In return, they must give up their Palestinian ID, surrender their land, and forfeit any right of return.

Kje si jemljejo pravico zidi? Ze tko ima evropa veliko sranje z muslikanu ki se nikakor ne asimilirajo in skos pocnejo sranja.

Kayzon je izjavil:

Israel is reportedly offering Gazans $5,000, a job, housing, and a monthly salary to permanently leave Gaza for countries like France, Greece, or Malaysia. In return, they must give up their Palestinian ID, surrender their land, and forfeit any right of return.

Kje si jemljejo pravico zidi? Ze tko ima evropa veliko sranje z muslikanu ki se nikakor ne asimilirajo in skos pocnejo sranja.

The holocaust card!

NuMaN ::

Hmmm, ampak ta "adut" je že odigran, posebej ob dogajanju zadnje leto.

Si že predstavljam pouk dandanes v šolah, ko se učijo o naci taboriščih, pa kak nadobudni učinec vpraša za razliko ...

Po drugi strani pa recimo kaki Turki spet ne morejo preveč kritizirati Sioniste, glede na to kar so naredili Armencem.

Naš evropski problem je pa to, da smo zavrgli svojo religijo in jo uvozili iz bližnjega vzhoda, v času začetku propada Rima.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NuMaN ()

Gregor P je izjavil:

nuclear je izjavil:

Gregor P je izjavil:

nuclear je izjavil:

Gregor P je izjavil:

Ne, ti mnenja nimaš oz. ga imaš očitno le po nekih čudnih knjigah (prvič slišim za tole; le kje si to našel8-O). Kar me čudi, ker očitno ne znaš prebrati pravilno napisanega.:|

Delujes po knjigi pomeni, da sledis templatu.

Ja verjamem, da prvic slisis za vse, ker sledis mainstream medijem..

nuclear je izjavil:

Tvoj template je v bistvu precej preprost in jasen skozi poste: Jews=bad, USA=bad, boljševiki=jews=bad, hitler=good, hamas=good, russia=good :))

Kayzon je izjavil:

To je dejansko napoved vojne na Francijo, Grcijo, Malezijo lol.
Glej, ne rabis nekega visokega IQa, da si prides gor, da je ta false flag napad 7 oktobra, vse blo planirano, da se ukrade do konca ozemlje in se gradijo hoteli. Business as usual.

Drugace pa pocakaj, ko si ljudje pridejo gor, kdo je odzadaj masovne imigracije po svetu in mesanja ras :) Na primer na Irskem in Skotskem se masovno protestira, ampak folk ne ve, kdo je odzadaj teh zakonov, ker ne raziskujejo. Mislijo, da so politiki, ampak zakaj bi politiki uniceval svojo drzavo... edino ce so primorani ali pa podkupljeni s strani dolocene skupine :)

https://x.com/Gentilenewsnet/status/186...

HitroDihanje je izjavil:

nuclear je izjavil:

Tvoj template je v bistvu precej preprost in jasen skozi poste: Jews=bad, USA=bad, boljševiki=jews=bad, hitler=good, hamas=good, russia=good :))

Komentar na video? Aja ignoriral si. Lepo. Coolz.

Jews = tisti, ki kapirajo, da Izrael izvaja okupacijo, krajo, in genocid in so proti temu = good, tisti, ki pa so oprani, in ne vidijo, da v imenu judaizma zionism izvaja zle stvari = bad. Norman Finkelstein, Gabor Mate, Ilon Pape, ljudje s srcem.
USA = epstein politiki = bad, aipac pokdupljeni politiki = bad, ljudje = good, vecina jih dissaprova pocetje Izraelske vlade https://news.gallup.com/poll/642695/maj...
Boljseviki = ubiti 60 milijonov kristjanov v holodmoru ni lepo, trotsky, lenin, yagoda in ostali na vrhu boljsevikov so slabi ljudje da.
Hitler = hitler, churchill(dresden), stalin, eisenhower(hirosima, nagasaki) niso bili nedolzni. hilter se je boril se je proti bankirjem, od hiper inflacije do preporoda gospodarstva, in proti komunizmu, ki so ga izvedli boljseviki v rusiji. v vsakem primeru je pobijanje 1 cloveka prevec.
Hamas = ustvarjen s strani Izraela, da ima Izrael razlog za totalno krajo cele Palestine. False flagi so specialiteta.
Professor Avner Cohen, a former Israeli religious affairs official, publicly acknowledged that Hamas was "Israel's creation."

Russia = ne vem, nisem se bil tam, ampak po videih sodec je prijazen za sprehod zensk zvecer v primerjavi z Evropo ali Ameriko.

Zgodovina sprememb…

Nuclear, če povzamem je bil po tvojem Hitler v bistvu good guy. Hotel se je znebit židov znotraj Nemčije in zasedenih ozemelj(Poljska, Čehoslovaška, itd...). Hkrati se je boril še proti sovjetom=boljševikom=židom.

Da, prav ga razumeš. Zato tudi navijajo za drugi holokavst:'(

mikojan ::

A je naš nuclear odgovoril na vprašanje, če verjame, da so ZDA v 1969 pristali na luni?

recmajkemi ::

Gregi lahko trobiš po svoji skripti, katero ste verjetno že malo posodobili od 2009... noben ne navija za holokavst, razen trenutno židje. Ostali hočemo le enaka pravila za vse ljudi, že večkrat napisano, če narediš "pizdarijo", naj se ti sodi. Brez kakršnega koli pobijanja. Kar me spomni, da bo kmalu obletnica Nakbe. Le kaj so počeli. To verjetno pozdravljaš?
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

Malidelničar ::

Že nekaj mesecev zdaj ne sledim zadevi. Kaj je novega na terenu? Glede Gaze se je zdaj umirilo, tudi po tistem Trumpovem videu/predlogu glede hotelov?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

HitroDihanje, GregorP totalno izprana sta obadva :)

Ignorirata direkt videe kjer clan Izraelske vlade prizna, da je anti-semitizem(arabci so drugace tudi semiti vse do Iraka) trik, ce kdo kritizira apartheid Izraela. Ignorirata, da sem napisal, da Hilter ni nedolzen, in da je 1 poboj prevec, kdorkoli ga naredi ali je to Hilter, Churchill, Eisenhower itd. To sta tko indoktrinirana, da vama ni pomoci.

Primer dobrih ljudi:
https://x.com/Kahlissee/status/19156991...

Tel Aviv last night. Thousands upon thousands fearless Israelis flooded the streets, holding up heartbreaking images of children killed in Gaza by their army

They didn't back down despite police threats. Defiance witha heart 🔥

Respect to these legends

Zgodovina sprememb…

recmajkemi je izjavil:

Gregi lahko trobiš po svoji skripti, katero ste verjetno že malo posodobili od 2009... noben ne navija za holokavst, razen trenutno židje. Ostali hočemo le enaka pravila za vse ljudi, že večkrat napisano, če narediš "pizdarijo", naj se ti sodi. Brez kakršnega koli pobijanja. Kar me spomni, da bo kmalu obletnica Nakbe. Le kaj so počeli. To verjetno pozdravljaš?

Zanimivo ane, medtem ko se dogaja etnicno ciscenje v Gazi z genocidom, in na West Banku s settlerji.

Jaz čakam, da bo Slovenija oz. trenutna vlada karkoli naredila; konec koncev smo priznali Palestino? Samo vrteti besede je premalo. Štejejo le dejanja.
««
261 / 267
»»