Forum » Operacijski sistemi » BSOD na win7.....linux,winXP dela BP
BSOD na win7.....linux,winXP dela BP
ezzy ::
Lp!
Imam sledeč problem če mi lahko kdo pomaga.
Na računalniku je inštaliran Win 7 na WDju, sredi lepega dne je krešnil in meče BSOD že pri zagonu, zadeva ne gre niti v safe mode, če dam kao repair - ne delata miška in tipkovnica.
Če hočem narediti novo clean inštalacijo mi naredi isto da mi ne delujeta miška in tipkovnica.
Win XP, linux se inštalirata in delujeta BP - na istem disku!
-Če dam ta isti disk[WD] kjer je inštaliran tale win7 ki krešira v bratov računalnik se zažene normalno in DELUJE bp.
-Če dam drug disk[Maxtor] v moj računalnik in hočem inštalirat Win7 mi isto ne delujeta miška in tipkovnica.
ps.
[Imam PS2 miško in tikovnico, probal sem različne verzije Win7,probal drug dvd pogon,probal usb install.]
Če je hardware problem ne razumem zakaj delata WinXP in Linux.??
Za pomoč v naprej hvala!
Imam sledeč problem če mi lahko kdo pomaga.
Na računalniku je inštaliran Win 7 na WDju, sredi lepega dne je krešnil in meče BSOD že pri zagonu, zadeva ne gre niti v safe mode, če dam kao repair - ne delata miška in tipkovnica.
Če hočem narediti novo clean inštalacijo mi naredi isto da mi ne delujeta miška in tipkovnica.
Win XP, linux se inštalirata in delujeta BP - na istem disku!
-Če dam ta isti disk[WD] kjer je inštaliran tale win7 ki krešira v bratov računalnik se zažene normalno in DELUJE bp.
-Če dam drug disk[Maxtor] v moj računalnik in hočem inštalirat Win7 mi isto ne delujeta miška in tipkovnica.
ps.
[Imam PS2 miško in tikovnico, probal sem različne verzije Win7,probal drug dvd pogon,probal usb install.]
Če je hardware problem ne razumem zakaj delata WinXP in Linux.??
Za pomoč v naprej hvala!
- spremenil: ezzy ()
ezzy ::
Skoraj nesmisel, sem menjal tudi rame.
orig. mam not Patriote, za probo sem dal kolegove transcende. Ista pesem :(
orig. mam not Patriote, za probo sem dal kolegove transcende. Ista pesem :(
solatko ::
Poglej kondenzatorje na matični - imaš še večino navadnih in znajo bit po toliko letih že fuč.
Delo krepa človeka
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB tipkovnica in miška delata samo v BIOS-uOddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1375) | butec |
» | Nov računalnik-čuden problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2192 (1517) | hojnikb |
» | SSD Ročno formatiranje? NujnoOddelek: Strojna oprema | 7976 (7257) | miraldi |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3153 (1623) | RutS |
» | Računalnik noče zaspatiOddelek: Pomoč in nasveti | 5840 (5336) | opeter |