Forum » Navijanje » Navijanje grafične
Navijanje grafične
bps1421 ::
hellow
z navijanji nimam nobenih izkušenj. na forumu sem zasledil da se da tudi grafične navit. moja konfiguracija je sledeča-- hdd 80GB maxtor, MB asus TUSL2-c, CPU celeronII 1.1GHz 128k, 256 sdram, grafična abit siluro T 400 64mb
upam da ne izkoriščam konfiguracije ker mi ful štrkajo igre in v 3D mark 2001 dobim cca 2500 točk.
kaj se da tu kaj poštimat??
[1. slovenščina je zelo lep jezik, poslužuj se ga!
2. V prihodnje prosim piši naslove, ki bodo vsaj delno nakazali poanto teme. -OwcA]
z navijanji nimam nobenih izkušenj. na forumu sem zasledil da se da tudi grafične navit. moja konfiguracija je sledeča-- hdd 80GB maxtor, MB asus TUSL2-c, CPU celeronII 1.1GHz 128k, 256 sdram, grafična abit siluro T 400 64mb
upam da ne izkoriščam konfiguracije ker mi ful štrkajo igre in v 3D mark 2001 dobim cca 2500 točk.
kaj se da tu kaj poštimat??
[1. slovenščina je zelo lep jezik, poslužuj se ga!
2. V prihodnje prosim piši naslove, ki bodo vsaj delno nakazali poanto teme. -OwcA]
- spremenilo: OwcA ()
OwcA ::
Če si "zasledil", da se da navijati grafične kartice, še malo sledi in si najdi kako temo kjer je opisan postopek (kot boš imal častu spoznati je takih tem v izobilju).
Če pa boš imal kakšna bolj specifična vprašanja, pa kar na plan z njimi!
Če pa boš imal kakšna bolj specifična vprašanja, pa kar na plan z njimi!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Programiranje v MS AccessOddelek: Šola | 1835 (1040) | odgovornost |
» | Inštalacija OS na prazen trdi diskOddelek: Strojna oprema | 2589 (1818) | Malcolm_Y |
» | Novogradnja, elektroinštalacije, kabli...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 6375 (5921) | LordTado |
» | Računalnik za delo z MayoOddelek: Kaj kupiti | 1590 (1426) | HyperGL |
» | 2 operacijska sistemaOddelek: Programska oprema | 2778 (686) | andrej |