Forum » Operacijski sistemi » WinXP remote desktop znotri omrezja
WinXP remote desktop znotri omrezja
Cokolesnik ::
Imam dve masini z WinXP. Ena je povezana z modemom v svet in ima vklopljen ICS, druga pa se skriva za njo.
Ce sem na nekem oddaljenem racunalniku in se zelim konektati z Remote desktopom na masino, ki se skriva, ne bom prisel nanjo, temvec na prvo, ki je povezana z modemom v svet.
Kako bi dosegel, da bi se mi uspelo povezati z remote desktopom na masino, ki je skrita znotraj omrezja.
Ce sem na nekem oddaljenem racunalniku in se zelim konektati z Remote desktopom na masino, ki se skriva, ne bom prisel nanjo, temvec na prvo, ki je povezana z modemom v svet.
Kako bi dosegel, da bi se mi uspelo povezati z remote desktopom na masino, ki je skrita znotraj omrezja.
- spremenilo: Cokolesnik ()
andrej ::
na firewallu odpri port 3389 in ga redirektar na drugo masino. to naredis preko properties dialoga za dial-up povezavo...
ampak ce preusmerim promet porta 3389 iz prve masine na drugo, potem na prvi masini remote desktop ne bo uporaben. mora pa delovati na obeh.
Hehe ::
sej se da en drug port preusmert? npr
3390 ma 3389
3389 - 1.racunalnik
3390 - 2.racunalnik (kjer lahko zamenjas port 3389 RDS na 3390 )
3390 ma 3389
3389 - 1.racunalnik
3390 - 2.racunalnik (kjer lahko zamenjas port 3389 RDS na 3390 )
je kaksen preverjen postopek kako spremenit port remote desktopu in kje se pol vpisuje drug port, ko pozenem programcek za povezavo prek remote desktopa.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Požarni zid, RDP in SSHOddelek: Omrežja in internet | 2854 (2459) | specing |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7924 (4798) | fosil |
» | Kje vpisat IP od AMISa na Linksys 54GL+DD-WRTOddelek: Omrežja in internet | 1613 (1488) | BogyX |
» | Remote desktop pomočOddelek: Omrežja in internet | 1717 (1307) | K0K0 |
» | Remote desktopOddelek: Omrežja in internet | 2772 (2098) | eprasnikar |