» »

XP 1700+, Gigabyte 7vax plata..., pa ga u PM ena GTA III jebe.

XP 1700+, Gigabyte 7vax plata..., pa ga u PM ena GTA III jebe.

lambda ::

Imam:

-xp 1700+ Tbred B z Zalmanom 6000
-plata Gigabyte 7vax
-256 MB DDR Infineon 2100
-Seagate Barracuda 20 GB
-Teac cd-rw
-Pioneer dvd-rom
-maxpower 300 w napajalnik
-Winfast GF2 PRO

Vse je dalalo kul...en mesec!!!

Ta konec tedna pa se je začel pojavljati sledeči problem. Sistem imam postavljen na Win XP service pack 1. Programi in aplikacije na na mizju delujejo normalno. Ko pa zaženem igro GTA III ali Alien vs. Predator 2 (ne mi rečt da igram eno leto za cajtom, ampak vse kar je novzga sem že obrnu>:D ), pa se igra po nekaj časa igranja (včasih 5 min, včasih pa tudi po eni uri), sesuje;( ;( .

Tu so trije možni načini sesutja - menjajo se čisto naključno:
--->računalnik se samo resetira, ko pa pridem v win, pa mi javi en resen problem pri delovanju in vpraša če želim informacije o njem poslati Microsoftu
--->najprej slika obstane, po nekaj sekundah pa se stvar resetira in sledi postopek kot pri prvem načinu
--->naredi kakšno črto ali trikotnik popačenega videza čez sliko in slika obstane, če predolgo nadlegujem tipkovnico, pa včasih začne piskati še PC speaker (no..tista fuckin' piskajoča stvar v kišti).

Naj naštejem kaj vse sem že poskusil:
-na novo naložil igri
-system restore v win za pol meseca nazaj
-menjal vse driverje za plato (VIA 4in1 pack), grafično, zvok
-na novo preuredil postavitev priklipov na disk, cd-rw, dvd-rom (IDE1, IDE2, primary, secondary)
-uredil boljše hlajenje za grafično in jo underclockal (da ne poganja več pri temperaturah med 65 in 75 stopinj>:D >:D >:D )
-overcoolal procesor (da laufa na kakih 32 stopinj, tko da nima kj jebat)
-BIOSA NE MOREM UPDATE-at, KER NI NOVEJŠEGA

Naj povdarim: VSE JE DELALO V REDU, sedaj pa ne več.

Ne verjamem, da je kksn tak car, ki bi kar tkole prek foruma povedal sollution, ampak upanje ostaja!

by nUBES

JLP ::

Če maš u BIOSu enejblan Top Performance al eno podobno opcijo jo dizejblej. ne delanč dobrga. Se tud kle vse neki suva pa to če je to pržgan.
Sej pol lahk še vseen prtisneš Alt+F1 (al je kak drug Fx) k si u BIOSu da dobiš več možnosti za štelat. Pa pol na roke naštimej vse to.
Live long and prosper!

lambda ::

Dobesedn cmerat se bom začel. To je katastrofa. Sem nalože še nekaj top-end špilov in vse crkuje:'( :'( :'( , razn programov seveda. Noben fuckin' microsoft produkt nc ne zajebava vključno z GP4. Kkšna macromedia še dela, ko pa grem na špile je pa fertik.
Matična je že skorej na glavo obrnjena v škatli, tolko stvari sem spremenu. Naslednja stvar bo verjetn format c:, pol bom pa začel komponente od soseda v moj comp nosit in testirat.

Ampak najprej morem tole malo prespat. Tko sem živčen, da če bi meu eno mau večjo kladivo pr roki, bi ga na trenutke verjetno uporabu. Pa vse je lepo delal...kar naenkrat pa ta shit.

Če ma še kdo kksno idejo, nj jo kar pripopa na forum.

by nUBES

Dead_Eye ::

edino kar mi pride na pamet je da provaš malo spustit RAM timinge (na 5-3-3) al kej podobnega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTA 3 - uni observatorij al neki takega

Oddelek: Igre
211704 (1384) lambda
»

Ram vprašanje??

Oddelek: Kaj kupiti
91030 (851) Jochaan
»