Forum » Strojna oprema » ATI Radeon 6370M 1GB in win7 x64
ATI Radeon 6370M 1GB in win7 x64
Medija ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem. Pri nalaganju driverjev za grafično kartico ATI Radeon 6370M 1GB mi v device managerju poda napako pod kodo 52. Napiše pa sledeče: "Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)"
Poizkušal sem že vse od brisanja driverjev do nalaganja starih verzij pa spet brisanja in nalaganja novih... V glavnem počasi obupujem problem pa še vedno ostaja. Bi mi znal kdo povedati kako zadevo rešiti?
Za odgovore se že v naprej zahvaljujem!
LP
Imam sledeč problem. Pri nalaganju driverjev za grafično kartico ATI Radeon 6370M 1GB mi v device managerju poda napako pod kodo 52. Napiše pa sledeče: "Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)"
Poizkušal sem že vse od brisanja driverjev do nalaganja starih verzij pa spet brisanja in nalaganja novih... V glavnem počasi obupujem problem pa še vedno ostaja. Bi mi znal kdo povedati kako zadevo rešiti?
Za odgovore se že v naprej zahvaljujem!
LP
- spremenilo: Medija ()
Riff ::
kaj pa če naložiš samo gonilnike brez ati catalist control center, lahko jih probaš naložit ročno
amigo_no1 ::
http://www.mydigitallife.info/force-loa...
User who needs to load unsigned driver is not out of options though. Easiest workaround to be able to load unsigned driver in Windows 7 or Windows Vista is by pressing F8 during system startup to display Advanced Boot Options, and select Disable Driver Signature Enforcement, on every boot up. User who feels that it's troublesome to do so every time system is rebooting, it's possible to download and install ReadyDriver Plus, which modifies Windows bootloader to automate the pressing of F8 and selection of "Disable Driver Signature Enforcement".
Medija ::
Sem nekaj probal kar mi je amigo_no1 predlagal pa sem nekaj rešil vsega pa ne. Sedaj mi ob zagonu računalnika na začetku odpre okno kjer imaš na izbiro Windows ali ReadyDriver Plus. Če izberem ReadyDriver Plus se mi pojavi error code 0xc0000428. Tako nekako zgleda. No poizkušal sem s tem kar je na tej strani a žal neuspešno saj teh TCPIP AutoPatchev ni več mogoče dobiti. Vseeno sem pogooglal in dobil nek autopatch. Vse lepo in prav inštaliram nakar mi začne vleči neke zadeve z microsoftove strani... zadeve kolikor je pisalo je bilo za okoli 1,12GB. Dobro pustil sem da zadeva naredi svoje. Po skoraj 3h urah nalaganja mi na koncu napiše da je prišlo vmes do neke napake in da zadeva mogoče ne bo delovala...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows se ne boota če ne "Disable driver signature enforcement"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1749) | solatko |
» | Disable Driver Signature Enforcement.Oddelek: Pomoč in nasveti | 659 (493) | zee |
» | Težava z u torrentomOddelek: Omrežja in internet | 7161 (4803) | MrStein |
» | Windows 64-bit in programi 32-bit?!Oddelek: Operacijski sistemi | 3576 (3339) | Izi |
» | Vista (x64) bo zahtevala digitalno podpisane gonilnike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 9965 (7827) | Gavran |