Forum » Mobilne tehnologije » Samsung G S II
Samsung G S II
knackss ::
Zdravo,
zanima me, če mi morda kdo ve pomagati. Imam Samsung Galaxy S II, ki sem ga rootal in naložil AOKP 4.1.1. Pred kratkim sem želel posodobiti na 4.1.2. vendar mi je kolega vmes po pomoti vzel baterijo iz telefona. Sedaj ko telefon poskušam prižgati (gre samo v download mode) se prikaže logotip androida, nad njim odin mode, model name, coustom binary mode: yes (1) in current binary: coustom, pod logotipom pa downloading.
Po brskanju po internetu sem nabavil usb jig in ko ga priključim vse ostane isto, le da namesto odin mode sedaj piše factory mode.
Računalnik telefona ne zazna, ko ga polnim se tudi ne prikaže znak za baterijo. Kako bi lahko rešil problem?
LP
zanima me, če mi morda kdo ve pomagati. Imam Samsung Galaxy S II, ki sem ga rootal in naložil AOKP 4.1.1. Pred kratkim sem želel posodobiti na 4.1.2. vendar mi je kolega vmes po pomoti vzel baterijo iz telefona. Sedaj ko telefon poskušam prižgati (gre samo v download mode) se prikaže logotip androida, nad njim odin mode, model name, coustom binary mode: yes (1) in current binary: coustom, pod logotipom pa downloading.
Po brskanju po internetu sem nabavil usb jig in ko ga priključim vse ostane isto, le da namesto odin mode sedaj piše factory mode.
Računalnik telefona ne zazna, ko ga polnim se tudi ne prikaže znak za baterijo. Kako bi lahko rešil problem?
LP
M-XXXX ::
Kaj pa če bi preko ODINa naložil rom pa je to to? (če prideš v download mode ni nekega problema).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Galaxy S2 - pomoč rabimOddelek: Mobilne tehnologije | 1796 (810) | kiFni |
» | Downgrade android 4.4. na 4.2 ???Oddelek: Mobilne tehnologije | 2086 (1836) | sočan |
» | Brick pri downlowdanju narobne aplikacijeOddelek: Mobilne tehnologije | 959 (817) | Sqrt2 |
» | Kako preveriti če je bil telefon rootan?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5493 (4279) | St235 |
» | Samsung galaxy note BRICKOddelek: Mobilne tehnologije | 3859 (3346) | CaqKa |