Forum » Omrežja in internet » emula fajl ..film.kak pogledat?
emula fajl ..film.kak pogledat?
Klemenn ::
torej downloadal sem si dva filma
like mike
the scorpion king
pa mi skoz neki narobe dela.vsakič ko pride do konca downloadanja vrže nazaj na en 5mb velik filetek in spet veselo downloada..pa me zanima..ali se da kako naredit..da bi lahk gledal tele filme..kak se jih da pretvorit..rabiš kako orodje..itd..
thnx
like mike
the scorpion king
pa mi skoz neki narobe dela.vsakič ko pride do konca downloadanja vrže nazaj na en 5mb velik filetek in spet veselo downloada..pa me zanima..ali se da kako naredit..da bi lahk gledal tele filme..kak se jih da pretvorit..rabiš kako orodje..itd..
thnx
- zaklenil: Gandalfar ()
Gandalfar ::
dve stvari..
a) za pomoc z p2p programi imas posebno temo
b) na slo-techu ne nudimo pomoci z nelegalno vsebino - kupi si DVD ali v tvojem primeru morda se boljsa resitev - VHS
a) za pomoc z p2p programi imas posebno temo
b) na slo-techu ne nudimo pomoci z nelegalno vsebino - kupi si DVD ali v tvojem primeru morda se boljsa resitev - VHS
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Prokleti youtubeOddelek: Loža | 1371 (1154) | hojnikb |
» | 10,1 inch Laptop vs TablicaOddelek: Zvok in slika | 617 (539) | Unknown_001 |
» | brezžično do interneta v drugo sobo?Oddelek: Strojna oprema | 1259 (939) | Invictus |
⊘ | Kupujem 5.1 zvočnike (Pomoč)Oddelek: Kaj kupiti | 1752 (1594) | Stepni Volk |
» | Kir zvočni sistem naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2227 (1685) | twingosport |