Forum » Pomoč in nasveti » Kaj je narobe?
Kaj je narobe?
krOOokO ::
Imam računalnik z naslednjimi specifikacijami in 8GB rama:
http://shrani.najdi.si/?R/RE/2M5bEMbj/c...
Star je dobro leto, na začetku je vse delovalo povsem normalno, Battlefield 3 na high brez problema, vse COD serije...
Sedaj pa sem zaradi tega, ker je začel štekati celo COD 2 in vse ostale igre računalnik 2. formatiral, vendar je vse isto.
Trenutno imam naložene licenčne WINDOWS 7 PRO 64B.
Vendar mi tudi tu tako kot COD 2 šteka, Battlefield 3 pa še veliko bolj tudi pri minimalnih nastavitvah.
Naložene imam vse najnovejše driverje za grafično, vse drugo pa kar je W7 avtomatsko naložil, tako kot ko sem računalnik kupil, vendar takrat ni nič štekalo.
Torej ve mogoče kdo kaj bi bilo lahko narobe?
http://shrani.najdi.si/?R/RE/2M5bEMbj/c...
Star je dobro leto, na začetku je vse delovalo povsem normalno, Battlefield 3 na high brez problema, vse COD serije...
Sedaj pa sem zaradi tega, ker je začel štekati celo COD 2 in vse ostale igre računalnik 2. formatiral, vendar je vse isto.
Trenutno imam naložene licenčne WINDOWS 7 PRO 64B.
Vendar mi tudi tu tako kot COD 2 šteka, Battlefield 3 pa še veliko bolj tudi pri minimalnih nastavitvah.
Naložene imam vse najnovejše driverje za grafično, vse drugo pa kar je W7 avtomatsko naložil, tako kot ko sem računalnik kupil, vendar takrat ni nič štekalo.
Torej ve mogoče kdo kaj bi bilo lahko narobe?
- spremenilo: krOOokO ()
evo spihal, praha je bilo res veliko, in verjetno je bila to težava. vendar se je spet naredilo isto kot nazadnje ko sem spihal, računalnik se prižge vendar potem je samo prižgan, in delujejo samo ventilatorji, deluje pa nič. takrat sem računalnik nesel na popravilo, in ko mi ga je popravil je rekel, da je bilo treba samo nekaj vklopiti pri grafični. verjetno je tudi sedaj to težava, ker sem po grafični malo pobrisal. vendar sedaj ne vem kaj bi naredil, kakšna ideja?
amigo_no1 ::
S čim si spihal ?
Na servisu je verjetno priklopil 4/6 pinsko napajanje grafične.
Zakaj nekaj šariš po kišti, če ne veš kaj delaš ?
Na servisu je verjetno priklopil 4/6 pinsko napajanje grafične.
Zakaj nekaj šariš po kišti, če ne veš kaj delaš ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
s fenom, komresorja ni bilo pri roki, manjše dele pa z slamico. verjetno sem se pa zaj.... s tem ko se malo sesal tisti prah na koncu, sesal sem res da blizu grafične vendar se je nisem dotaknil..
noben ne ve? lavfajo samo ventilatorji, luča za vklop se ne prižge...
Zgodovina sprememb…
huek111 ::
Kaj si ustvaril s sesanjem ne vem( probaj če je grafična vredu vstavljena in reset biosa), za štekanje pa je najbrž krivo tudi to, da nisi naložil driverjev za matično!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
MIHAc27 ::
Jaz sem enkrat tudi doma sesal računalnik, in se potem kar ni hotel prižgati. Ga je bilo treba malo prepričevati, potem je pa spet povsem normalno delal še dolgo.
huek111 ::
Za počasno delovanje je bil skoraj zagotov kriv prah, ker ga je bilo res OGROMNO. Saj bi nesel računalnik na popravilo, vendar se mi zdi škoda 10€, ker je nazadnje rekl, da je bila narobe samo neka malenkost.. Grafična se mi zdi, da je pravilno vstavljena, ker sem jo izključil in znova vključil, ventilator na njej se vrti.. Kaj naj še poizkusim?
nobenih idej?
??
...
nobenih idej?
??
...
Zgodovina sprememb…
Ma ta računalnik je KURAC OD OVCE! 1 teden je delalo normalno, sedaj pa spet cod 2 šteka tudi če imam vse na minimum, od minecrafta pa do gta iv, vse šteka isto ne glede na nastavitve.. Kaj je narobe s to gnilo kripo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zelo šteka! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7609 (6182) | Dober dan |
» | PC neprijetno ružiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4517 (3960) | nofaith |
» | Iz sesalca prihaja neprijeten vonjOddelek: Loža | 4402 (3974) | Pyr0Beast |
» | Ali je to možno? (procesor okrog 90 C)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5259 (4421) | bond007 |
» | prenosnik HP 6735s se grejeOddelek: Pomoč in nasveti | 4129 (3729) | jan01 |