Forum » Pomoč in nasveti » Opravilna vrstica win7
Opravilna vrstica win7
NoBody- ::
Pozdravljeni
Pojavil se mi je en čuden problem. Namreč če me ni dlje časa za računalnikom in gre monitor v sleep mode in ko pridem nazaj za računalnik enostavno več nimam opravilne vrstice starta ampak samo ikono start. Pred tem te težave nisem imel in se je pojavila pred par dnevi:
Ko naredim odjava uporabnika in se spet prijavim nazaj v račun je potem vrstica normalno prikazana. To se mi dogaja samo na drugem računu, na mojem administratorskem pa tega ne počne in je vse ok. Mogoče kdo ve v čem bi bil problem?
Lp
Pojavil se mi je en čuden problem. Namreč če me ni dlje časa za računalnikom in gre monitor v sleep mode in ko pridem nazaj za računalnik enostavno več nimam opravilne vrstice starta ampak samo ikono start. Pred tem te težave nisem imel in se je pojavila pred par dnevi:
Ko naredim odjava uporabnika in se spet prijavim nazaj v račun je potem vrstica normalno prikazana. To se mi dogaja samo na drugem računu, na mojem administratorskem pa tega ne počne in je vse ok. Mogoče kdo ve v čem bi bil problem?
Lp
- poskusil klonirati: NoBody- ()
NoBody- ::
Tukaj si nekaj preberi:
http://support.microsoft.com/kb/266283
LP M
Nic od tega ne pomaga, se kaksna ideja?
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lahko zbrišem?Oddelek: Programska oprema | 1557 (1065) | Wox |
» | Word 2003 in novejša različicaOddelek: Pomoč in nasveti | 1372 (1239) | 18zimoni |
» | BSOD ob zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 2120 (1910) | SLO_Matej |
» | [MS Office][Excel] zaokroževanje in spajanje podatkovOddelek: Programska oprema | 4231 (3588) | milc |
» | Nvidia graphics driver is not responding - recovered succesfull !!!Oddelek: Strojna oprema | 1243 (1166) | darius |