Forum » Kaj kupiti » Toshiba Satellite - 2GB ram
Toshiba Satellite - 2GB ram
astrofizik ::
Mar je dandanes še smiselno kupiti laptop s samo 2GB rama? OS bo Windows, uporaba pa nezahtevna razen za MS Visual Studio (programiranje), filmi, občasen Bit.trip.runner itd.
Se bo poznalo premalo rama? Procesor je Intel Celeron B820 1,7 GHz (gre za sandy bridge), grafična pa integrirana Intel HD.
Link do mašine: klik
Hvala za odgovore in mnenja.
Se bo poznalo premalo rama? Procesor je Intel Celeron B820 1,7 GHz (gre za sandy bridge), grafična pa integrirana Intel HD.
Link do mašine: klik
Hvala za odgovore in mnenja.
einstein :P ::
jaz imam 1gb na laptopu in je 32bit ultimate odlično delal na njem, pa sem še za foro 64bit probal in je bilo 60% že v neuporabi zasedeno :) tako da, ja se splača, sploh, če imaš 32bit sistem se računalniki odlično obnesejo, 2gb je dovolj za laptop, če gre za normalno uporabo. za normalno uporabo bo zadostoval tudi omenjen cpu in grafa.
STAY OUT OF MY TERRITORY!
Apofis ::
Se bom kr vrinu...a mi kdo lahko pove kako se obnese ta serija Satellite od Toshibe (pregrevanje)...me rajca identični model...uporaba bo pa več ali manj za net, kak film,...
oberskitona ::
Ja z amd peocesorjem se greje zelo, ventilatorji si glasni in ves cas laufajo aja pa toshiba ni vec to kar je bila plastika cenena pa meni in mojemu sefu je crknil disk sedaj pa nevem ali je to bila naključje ali pravilo.
xplicit90 ::
Jaz imam Satellite L500-13T zdaj 3 leta, pa dela brez problemov. Za net pa za gledanje filmov se ne pregreva, ventilator laufa na minimum, skoraj se ga ne sliši. Ko pa zaženem kako igro, pa začne vrtet in je glasnejši, ampak čisto normalno. Sem se pa navadil, da imam zadnji konec podložen tako da je v zraku in so nižje temperature procesorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik za do 500eurOddelek: Kaj kupiti | 1763 (1669) | leptop |
» | Kateri prenosnik do 599€? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11714 (9838) | trek@s |
» | Toshibini prenosniki z AMD procesorjiOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 5509 (4046) | MrStein |
» | Barebone prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1828 (1482) | PhotoBlaz |