Forum » Izdelava spletišč » Spletno gostovanje
Spletno gostovanje
cyborg077 ::
Imam eno vprašanje. Nekomu naredim stran z cms, pa mu za spletno stran uredim še gostovanje pri enem od slo ponudnikov. Glede na to da imam jaz že prej zakupljen paket gostovanja za več domen, me zanima npr koliko % mu lahko računam od cene, ki sem jo jaz plačal za gostovanje?
NeMeTko ::
Točno toliko %, da te ne bo obtožil, da si drag, da si to lahko sam ceneje uredi in te posledično poslal....nekam.
Vsekakor veš, da stranke niso neumne in prej ali slej malo primerjajo cene. Če bo ugotovil, da pri tebi plača pol manj, kot bi moral sam plačati pri istemu ponudniku, te bo hvalil, če bo plačal isto, ne bo nič rekel, čim bo pa samo en cent več moral plačati, pa zna že imeti kakšne komentarje.
Mislim, da se pošten odnos do stranke splača in se ti prej ali slej povrne.
Vsekakor veš, da stranke niso neumne in prej ali slej malo primerjajo cene. Če bo ugotovil, da pri tebi plača pol manj, kot bi moral sam plačati pri istemu ponudniku, te bo hvalil, če bo plačal isto, ne bo nič rekel, čim bo pa samo en cent več moral plačati, pa zna že imeti kakšne komentarje.
Mislim, da se pošten odnos do stranke splača in se ti prej ali slej povrne.
neoserv ::
Odvisno kaj jim ponudiš zraven. Boš skrbel za redno posodabljanje strani, za delovanje e-pošte, ipd?
Koga bodo poklicali, če/ko jim kaj ne bo delovalo?
Na kratko - vprašaj se koliko dela imaš s tem in zaračunaj temu primerno ceno.
Koliko ti plačuješ za gostovanje, ni faktor.
Koga bodo poklicali, če/ko jim kaj ne bo delovalo?
Na kratko - vprašaj se koliko dela imaš s tem in zaračunaj temu primerno ceno.
Koliko ti plačuješ za gostovanje, ni faktor.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neoserv ()
cyborg077 ::
npr jaz nekomu izdelam stran za xxx ceno, potem plača še npr 15€ za registracijo .si domene, spletno stran mu potem redno vzdržujem čez leto, in stroški za vzdrževanje so od 10-20€(že zdaj vzdržujem nekaj strani, ampak jim gostovanja nisem računal, ker so poznanci) na mesec odvisno od strani.
zanima me, ker mu uredim še gostovanje, pri enem od slo ponunikov, za kar jaz plačam za 5 domen npr 50€. če bi mu uredil gostovanje za eno domeno, bi stalo npr 30€ (cene za gostovanja sem si izmislil), tako da potem bi lahko za eno gostovanje računal 30€?
ene strani poleg osnovne ponudbe izdelave spletne strani, nudijo še gostovanja na njihovih strežnikih, tako da tam je pač cena glede na paket.
zanima me, ker mu uredim še gostovanje, pri enem od slo ponunikov, za kar jaz plačam za 5 domen npr 50€. če bi mu uredil gostovanje za eno domeno, bi stalo npr 30€ (cene za gostovanja sem si izmislil), tako da potem bi lahko za eno gostovanje računal 30€?
ene strani poleg osnovne ponudbe izdelave spletne strani, nudijo še gostovanja na njihovih strežnikih, tako da tam je pač cena glede na paket.
St235 ::
Če mu domeno ponudiš za hipotetičnih 20€ bosta oba zadovoljna, ti boš še vedno potegnil 100% maržo stranka bo pa rpesrečna ker 10€na mesec prihrani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wordpress in gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 8567 (4384) | BigWhale |
» | E-pošta in drugo gostovanjeOddelek: Izdelava spletišč | 3662 (3241) | Jerry000 |
» | Kateri web hosting za blog?Oddelek: Izdelava spletišč | 2116 (1595) | garg |
» | Postavitev domeneOddelek: Izdelava spletišč | 2763 (2487) | Ales |
» | Svoja www stran ?Oddelek: Omrežja in internet | 2814 (2321) | singular |