Forum » Pomoč in nasveti » Brisanje računa na bet-at-home.com
Brisanje računa na bet-at-home.com
abyssus ::
Pozdravljeni,
rad bi izbrisal svoj račun na bet-at-home.com. Razlog je en sam in sicer ta, da ne stavim več. Rad bi ga izbrisal, saj so gor še moji osebni podatki in nočem, da so še vedno tam. Je sploh možno ga izbrisati? Sem googlal sedaj nekaj in ničesar našel, prav tako pa ni nikjer možnosti za izbris računa.
Prosim za pomoč. Hvala.
rad bi izbrisal svoj račun na bet-at-home.com. Razlog je en sam in sicer ta, da ne stavim več. Rad bi ga izbrisal, saj so gor še moji osebni podatki in nočem, da so še vedno tam. Je sploh možno ga izbrisati? Sem googlal sedaj nekaj in ničesar našel, prav tako pa ni nikjer možnosti za izbris računa.
Prosim za pomoč. Hvala.
eric_cartman ::
jst bi jim takoj pisov mejl nej ti v celoti zbrišejo account.. Ker ga sam očitno ne morš...
drugač pa..ene par site-ov je, ki opisuje da je tale bet at home en velik scam...
LP
drugač pa..ene par site-ov je, ki opisuje da je tale bet at home en velik scam...
LP
touchspeed ::
če ne gre zbrisat, potem pa spremeni podatke :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: touchspeed ()
abyssus ::
Kaj naj rečem, pisal sem jim pred 5 minutami in to se je pojavilo sedaj:
Hello Matej,
thank you for your e-mail.
As requested, we have just closed your betting account.
If there are any further questions, please do not hesitate to contact us again.
Best regards
Podpora kot se šika, samo to lahko rečem! Hvala za odgovra. Ne vem, zakaj se nisem sam spomnil na e-mail.
Hello Matej,
thank you for your e-mail.
As requested, we have just closed your betting account.
If there are any further questions, please do not hesitate to contact us again.
Best regards
Podpora kot se šika, samo to lahko rečem! Hvala za odgovra. Ne vem, zakaj se nisem sam spomnil na e-mail.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: abyssus ()
amigo_no1 ::
http://www.bet-at-home.com/gaming.aspx?...
TL;DR
Na zahtevo uporabnika se lahko podatki odstranijo iz njihove uporabniške baze po 3 letih od zaprtja računa.
Nateguni so kvečjemu bwin, kjer so kar nekaj uporabnikom pobrisali račune, ko so le ti postali preveč uspešni.
TL;DR
Na zahtevo uporabnika se lahko podatki odstranijo iz njihove uporabniške baze po 3 letih od zaprtja računa.
Nateguni so kvečjemu bwin, kjer so kar nekaj uporabnikom pobrisali račune, ko so le ti postali preveč uspešni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bet-at-home izplačilo ?Oddelek: Loža | 9534 (1121) | roko88 |
» | bet at home nedosegljivOddelek: Omrežja in internet | 5854 (828) | radmannsdorf |
» | igre na srečoOddelek: Loža | 1331 (1183) | roki22 |
» | Internetna cenzura?Oddelek: Omrežja in internet | 9102 (8137) | BlueRunner |
⊘ | SRAMOTA MIFOddelek: Omrežja in internet | 2174 (2037) | OmegaBlue |