Forum » Omrežja in internet » Vprašanji o Facebook straneh in slikah
Vprašanji o Facebook straneh in slikah
deejay2 ::
Zanima me naslednje:
1. Naročen sem na približno 100 strani na Facebooku, ampak ko grem na osnovno stran, kjer se mi izpisujejo novice, in tam kliknem na levi na Fotografije, mi ne prikaže prav vseh slik, ki so jih te strani, na katere sem naročen, naložile. Ne vem zakaj. Nisem pa pri nobeni strani spreminjal kakšnih stvari (npr. da naj mi ne kaže njenih novih slik).
2. A je možno kje videt celoten spisek vseh slovenskih Facebook strani?
1. Naročen sem na približno 100 strani na Facebooku, ampak ko grem na osnovno stran, kjer se mi izpisujejo novice, in tam kliknem na levi na Fotografije, mi ne prikaže prav vseh slik, ki so jih te strani, na katere sem naročen, naložile. Ne vem zakaj. Nisem pa pri nobeni strani spreminjal kakšnih stvari (npr. da naj mi ne kaže njenih novih slik).
2. A je možno kje videt celoten spisek vseh slovenskih Facebook strani?
chrush ::
1. Odvisno od nastavitev, ki jih ima upravljalec te strani na katero si naročen, kaj lahko kdo vidi. Tudi sam si lahko nastaviš, kaj od koga boš videl. Za vsak profil posebej.
2. Najbrž ne.
2. Najbrž ne.
https://www.facebook.com/OverMuraMuviMejkers
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chrush ()
deejay2 ::
Nisem prepričan, če je ravno to vzrok. Ker na pred enim tednom sem bil naročen na polovico manj strani in slike sem dobival od vseh teh, sedaj, ko sem pa na še enkrat več strani naročen, pa ne dobivam več vseh slik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje glede magnetne resonance glaveOddelek: Loža | 15020 (13322) | LeQuack |
» | Kje so dobili moj mail?Oddelek: Omrežja in internet | 4637 (2984) | berlusconi |
» | Rayban outlet (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31933 (16424) | Dr_M |
» | Vaše mnenje o SLO računalniških revijah (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7586 (5882) | bluefish |
» | Dobiček spletne straniOddelek: Omrežja in internet | 3453 (2674) | fahrenGONE |