Forum » Strojna oprema » Gigabyte GM-M6880 optična miška
Gigabyte GM-M6880 optična miška
Mipe ::
Nikoli več ne bom kupil miške od Gigabyta. Še pol leta ni stara, pa mi kar naprej sama od sebe preklaplja ločljivost.
Kako naj rešim ta skrajno nadležni problem? Nikjer na spletu ne najdem pametnega nasveta o tem poleg "kupi drugo miško".
Kako naj rešim ta skrajno nadležni problem? Nikjer na spletu ne najdem pametnega nasveta o tem poleg "kupi drugo miško".
particle ::
Tudi sam lahko prispevam pljunek na Gigabytove miške. Kupil M8000X, jetra totalna. Poleg samodejnega preklapljanja ločljivosti, se je tudi levi gumb drgnil ob plastiko, ki ga drži na mestu, ter ob tem neprijetno škripal. Se mi ni dalo nazaj pošiljati, od takrat nabira prah.
filip007 ::
Imam že drugo, tako da same hvale, če kolešček cvili, malo WD40 reši problem. Drugače pa, software ni potreben, če to nagaja...
Za ceno okoli 10€ mislim halo, to je Amerika od miške...
Za ceno okoli 10€ mislim halo, to je Amerika od miške...
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filip007 ()
OZZY ::
Dolgo časa sem mel a4tech miške.. gaming.. pa so pri vseh začeli jebat koleščki po cc 2 letih. Zdej mam GB m8000x pa je zaenkrat OK.
Peč pri enih se določena stvar okvari hitrej. Sicer je pa eno leto ali več garancije pa lahko menjaš.
Peč pri enih se določena stvar okvari hitrej. Sicer je pa eno leto ali več garancije pa lahko menjaš.
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming miškaOddelek: Kaj kupiti | 17601 (15911) | Antares88 |
» | katero miško?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39711 (31783) | ShowDown |
» | Katero PC miškoOddelek: Kaj kupiti | 2573 (2213) | BALAST |
» | katero gaming miško kupiti 40-60 eur (Gigabyte GM-M8000X, razer deathadder, logitechOddelek: Kaj kupiti | 2473 (2209) | 11killer34 |
» | Kje bi lahko dobil najbolj poceni?Oddelek: Strojna oprema | 2394 (1739) | Mentalist |