Forum » Pomoč in nasveti » Nadzor ventilatorja
Nadzor ventilatorja
najkec ::
Pozdrav!
Lastim si prenosnik ASUS K52JT z graficno HD6370M in rad bi sam nastavil hitrost vrtenja GPU - fana, ker mi temperatura naraste do 97 stopinj celzij, vendar mi nikakor ne rata. Probal sem v Catalys control center, vendar ne najdem opcije FAN, probal sem se v ATiTrayTols, EVGA Precision, SpeedFan ( tam je samo opcija AUTO, kar ne zadosca ) in RivaTuner, vendar je prezakompliciran.
Prosim za pomoc.
lp, najkec
Lastim si prenosnik ASUS K52JT z graficno HD6370M in rad bi sam nastavil hitrost vrtenja GPU - fana, ker mi temperatura naraste do 97 stopinj celzij, vendar mi nikakor ne rata. Probal sem v Catalys control center, vendar ne najdem opcije FAN, probal sem se v ATiTrayTols, EVGA Precision, SpeedFan ( tam je samo opcija AUTO, kar ne zadosca ) in RivaTuner, vendar je prezakompliciran.
Prosim za pomoc.
lp, najkec
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvrajen računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1240 (727) | TroxWe |
» | Računalnik se ne zažene večOddelek: Pomoč in nasveti | 3570 (2976) | STU-III |
» | CPU fan speed problemOddelek: Strojna oprema | 926 (831) | amigo_no1 |
» | Regulacija CPU ventilatorja? Visoka temp. cpu-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2561 (2439) | umax |
» | Kako pripravit plato k delovanju?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1308 (1013) | zile |