Forum » Igre » Doofus
Doofus
Sharky18 ::
Zivjo!!
Mene zanima ce ima kdo igrico Doofus (ali Dofus!)??to je ze stara igrca!Vodis enga tipa k ma zraven sebe se psa.Vodis go po gozdovih in streljas neke sloncke in podobne zivali....
Ce jo kdo ima ali bi mi jo lahko PROSIM poslal!!PROSIM, k jo iscem ze dolgo dolgo casa!
Naslov pa je: tomy.guitar@volja.net
Hvala!!
Caw
Mene zanima ce ima kdo igrico Doofus (ali Dofus!)??to je ze stara igrca!Vodis enga tipa k ma zraven sebe se psa.Vodis go po gozdovih in streljas neke sloncke in podobne zivali....
Ce jo kdo ima ali bi mi jo lahko PROSIM poslal!!PROSIM, k jo iscem ze dolgo dolgo casa!
Naslov pa je: tomy.guitar@volja.net
Hvala!!
Caw
IceIceBaby ::
No warez :)
Hehe, nevem kako so se odločili admini, ali tolerirajo abandonware ali ne. Ampak verjetno boš dobil to igro na kateri od stvari ki ponujajo stare špile. Pogles www.abandonwarering.com ali pa kr u google vpiši abandonware. Jaz sem pred časom to igro potegnu iz ene take strani sam se nažalost ne spomnem več iz kje.
Hehe, nevem kako so se odločili admini, ali tolerirajo abandonware ali ne. Ampak verjetno boš dobil to igro na kateri od stvari ki ponujajo stare špile. Pogles www.abandonwarering.com ali pa kr u google vpiši abandonware. Jaz sem pred časom to igro potegnu iz ene take strani sam se nažalost ne spomnem več iz kje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ArsenalOddelek: Igre | 1333 (830) | opeter |
» | Kje bi lahko kupil stare igre?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6029 (5160) | Alamar |
» | Ali imate licencne Winse?Oddelek: Operacijski sistemi | 2558 (1412) | 20sdfj093f |
» | re-voltOddelek: Igre | 1420 (1248) | Ziga Dolhar |
» | detroitOddelek: Igre | 796 (685) | Kaboom |