Forum » Izdelava spletišč » TinyMCE in Ajax
TinyMCE in Ajax
t3hn0 ::
Na strani nalagam nek obrazec preko ajaxa. Gre se ubistvu za administrativni vmesnik za urejanje nekih produktov. Pri urejanju produkta bi se moral naloziti TinyMCE vmesnik a se sam od sebe ne. Po googlanju sem prišel do
Ko kliknem shrani/preklici grem nazaj na pregled in ce sedaj zopet kliknem na urejanje produkta, se TinyMCE ne nalozi se enkrat, stavek se ignorira, firebug ne javi nicesar..Torej problem se pojavi ko hocem se enkrat prikazati editor. Prek klikom na shrani/preklici sem probal odstraniti editor, a tudi to ignorira.
Kaksen predlog?
tinyMCE.execCommand('mceAddControl', false, id);kateri doda editor, vse je fajn...
Ko kliknem shrani/preklici grem nazaj na pregled in ce sedaj zopet kliknem na urejanje produkta, se TinyMCE ne nalozi se enkrat, stavek se ignorira, firebug ne javi nicesar..Torej problem se pojavi ko hocem se enkrat prikazati editor. Prek klikom na shrani/preklici sem probal odstraniti editor, a tudi to ignorira.
Kaksen predlog?
^.^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenska podpora za WYSIWYG (utf-8)Oddelek: Izdelava spletišč | 1108 (972) | t3hn0 |
» | Forme na 1000 načinovOddelek: Izdelava spletišč | 2311 (1767) | roli |
» | AIDA/Web, spletni aplikacijski strežnik, plod domačega znanjaOddelek: Izdelava spletišč | 1912 (1601) | mivsek |
» | WYSIWYG text editor in ApacheOddelek: Izdelava spletišč | 1152 (965) | Vice |
» | Mabots za Mambo CMSOddelek: Izdelava spletišč | 1480 (1362) | Vice |