Forum » Omrežja in internet » FB Timeline skripta za odstranitev
FB Timeline skripta za odstranitev
cegu ::
Pozdrav,
imam svojo skripto za odstranjevanje postov na facebookovem timeline-u, ni optimalen, dela pa večini.
Sem pa naletel na eno zanimivo zadevo: Če dostopam na m.facebook.com (z laptopa), nekateri sploh ne vidijo timeline-a, in tako moja skripta ne deluje. Naj povem da dostopam do računa preko istega računalnika, istega browserja, oba FB računa imata omogočen Timeline.
Če se komo ljubi, prosim da proba sledečo zadevo in mi odgovori, kaj vidi:
1. Onemogoči Javascript
2. Pojdi na www.facebook.com (prijavi se)
3. Pojdi na m.facebook.com (nujno je, da greste najprej na točko 2)
Sedaj sta 2 možnosti, ki jih vidite:
A: Na vrhu v modrem kvadratu piše: Home, Profile, Friends, Messages, Notification
B: Na vrhu v modrem kvadratu piše: Home, Timeline, Friends, Messages, Notification
Razlika je v "Profile" in "Timelne". Ne vem, zakaj nekateri imajo to možnost, drugi pa ne. Moja skripra deluje le za možnost B, le delno za možnost A (po odstranitvi vseh starih postov, novih v mobilni verziji ni).
imam svojo skripto za odstranjevanje postov na facebookovem timeline-u, ni optimalen, dela pa večini.
Sem pa naletel na eno zanimivo zadevo: Če dostopam na m.facebook.com (z laptopa), nekateri sploh ne vidijo timeline-a, in tako moja skripta ne deluje. Naj povem da dostopam do računa preko istega računalnika, istega browserja, oba FB računa imata omogočen Timeline.
Če se komo ljubi, prosim da proba sledečo zadevo in mi odgovori, kaj vidi:
1. Onemogoči Javascript
2. Pojdi na www.facebook.com (prijavi se)
3. Pojdi na m.facebook.com (nujno je, da greste najprej na točko 2)
Sedaj sta 2 možnosti, ki jih vidite:
A: Na vrhu v modrem kvadratu piše: Home, Profile, Friends, Messages, Notification
B: Na vrhu v modrem kvadratu piše: Home, Timeline, Friends, Messages, Notification
Razlika je v "Profile" in "Timelne". Ne vem, zakaj nekateri imajo to možnost, drugi pa ne. Moja skripra deluje le za možnost B, le delno za možnost A (po odstranitvi vseh starih postov, novih v mobilni verziji ni).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8SOddelek: Mobilne tehnologije | 4977 (4689) | jizzer |
» | Komentiranje ne FB prijateljaOddelek: Loža | 979 (766) | amigo_no1 |
» | Poplava Galaxy Note (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13073 (10325) | BoLhCa |
» | Zukerberg predstavil Facebook Timeline, Media platformoOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8274 (7100) | zee |
» | Facebook želi svoj telefon?Oddelek: Novice / Android | 3476 (3157) | feedback03 |