Forum » Loža » Spletna stran s prenosi nogometnih tekem
Spletna stran s prenosi nogometnih tekem
sanny86 ::
Zdravo,
zanima me ali kdo pozna kakšno spletno stran, ki je plačljiva in nudi prenose nogometnih tekem v dobri ločljivosti?
Poznam spletne strani atdhenet.tv, livetv.ru in podobne, ki imajo streame tekem a le-ti so mizerne kakovosti. Skratka, plačljiva spl. stran, ki bi ponujala prenose tekem v dobri resoluciji...
Hvala in lp,
S.
zanima me ali kdo pozna kakšno spletno stran, ki je plačljiva in nudi prenose nogometnih tekem v dobri ločljivosti?
Poznam spletne strani atdhenet.tv, livetv.ru in podobne, ki imajo streame tekem a le-ti so mizerne kakovosti. Skratka, plačljiva spl. stran, ki bi ponujala prenose tekem v dobri resoluciji...
Hvala in lp,
S.
martincek1 ::
Mizerne kakovosti? Jaz gledam preko SopCasta na ekranu 1980x1024 skoraj HD z linki iz livetv.ru :)
No razen če iščeš za tekme Tromso-Fjornšmorn, pol ti verjamem. Drugač pa kar se tiče Premier lige, La Lige, Bundes lige, Makaron lige, maš pa pri večini super kvaliteto, če si vzameš 3 minute pa poiščeš najboljši link.
No razen če iščeš za tekme Tromso-Fjornšmorn, pol ti verjamem. Drugač pa kar se tiče Premier lige, La Lige, Bundes lige, Makaron lige, maš pa pri večini super kvaliteto, če si vzameš 3 minute pa poiščeš najboljši link.
koyotee ::
sopcast all the way :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nogomet na spletuOddelek: Loža | 2145 (1221) | martincek1 |
» | El ClassicoOddelek: Loža | 6356 (4017) | Griffin R500 |
» | Tekma na netu da, na TV pa neOddelek: Loža | 1569 (1018) | koyotee |
» | Liga prvakov bo na voljo izklučno naročnikom SiOl-a (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13609 (10848) | oo7 |
» | evropsko prvenstvo v nogometu 2008 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 11070 (7988) | Quickbeam |