Forum » Omrežja in internet » google.si
google.si
BRBR ::
rezultati iz države Slovenija
al nekaj takega, to je izpuhtelo.
na google.de npr. pa stvar še je, za nemčijo seveda.
Česa ne vidim ? Ali pa res ni več ?
Edit: hmm na FF ni več, na GC pa je.
al nekaj takega, to je izpuhtelo.
na google.de npr. pa stvar še je, za nemčijo seveda.
Česa ne vidim ? Ali pa res ni več ?
Edit: hmm na FF ni več, na GC pa je.
- spremenil: BRBR ()
ales85 ::
Lahko poskusiš tudi tako, da na koncu iskalnega niza dopišeš "site:si". S tem bo iskalo le po domenah .si.
Bramac ^^ ::
Meni je tudi par dni nazaj nehalo delat, pa sem ugotovil, da mi je google prestavil iskanje na english/global. Na prvi strani bi moral imeti povezavo, da bi rad uporabljal slovenski google.
Meni je tudi par dni nazaj nehalo delat, pa sem ugotovil, da mi je google prestavil iskanje na english/global. Na prvi strani bi moral imeti povezavo, da bi rad uporabljal slovenski google.
Ja spodaj je pisalo: google is offered in Slovenščina, klik tja in te povezave ni več, rezultati iz Slo.... pa je nazaj.
Hvala za namig.
Zdaj mi je zginil komplet levi stolpec, zgleda da se je premaknil pod search field ?
Kako naj to spravim nazaj ?
PS.
Če grem npr na google.de, tam je OK.
Če grem na google.si v IE je pa tudi OK.
Se pravi FF + google.si je problem.
PS.
Zgodovina sprememb…
pegasus ::
Meni google že kake dva meseca vztrajno trdi, da sem nemec, me redirekta na google.de in mi servira rezultate v nemščini. Pa sem mu že nekajkrat rekel, naj se neha zajebavat, a največ kar sem dosegel je, da mi google.de vrača rezultate v angleščini.
Tilen ::
Pegasus, si preveril, če RIPE ve, da si Slovenec? V RIPE iskanje vnesi svoj IP in preveri, če so podatki pravilni.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
mcgeek ::
Zdaj mi je zginil komplet levi stolpec, zgleda da se je premaknil pod search field ?
PS.
Levi stolpec so ukinili in ga prestavili v vrstico tik nad rezultati.
Novost uvajajo postopoma.
mailer ::
Od danes naprej na levi strani nimam več menija za sortiranje strani pri iskanju. Prav tako ne morem razporediti zadetke slik po velikosti. Kje naj zdaj to iščem?
1. odpreš stran v drugem brskalniku, ne bo prav dolgo pomagalo.
2. da dobiš vso staro funkcionalnost, z več kliki, jebiga, moraš videti nekaj takega:
Ok prva vrstica je default, drugo dobiš s klikom na 'orodja za iskanje'
Mogoče v drugi ne boš videl 'Splet', potem si moraš nekje nastavit jezik (ne državo, ker to ne pomaga!).
Mislim, da je potem vse nazaj.
2. da dobiš vso staro funkcionalnost, z več kliki, jebiga, moraš videti nekaj takega:
Ok prva vrstica je default, drugo dobiš s klikom na 'orodja za iskanje'
Mogoče v drugi ne boš videl 'Splet', potem si moraš nekje nastavit jezik (ne državo, ker to ne pomaga!).
Mislim, da je potem vse nazaj.
Zgodovina sprememb…
mailer ::
Hvala za pomoč! Očitno bom vedno moral klikat na gumb "orodja za iskanje", da mi bo pokazalo dodatne možnosti sortiranja zadetkov.
alexz ::
če bi radi imeli slovenski gugl inštalirajte https://addons.mozilla.org/sl/firefox/a...
pol pejte na www.google.si ga dodate med iskalnike in to bi blo vse
pol pejte na www.google.si ga dodate med iskalnike in to bi blo vse
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela google.com/siOddelek: Pomoč in nasveti | 1076 (774) | Tralala999 |
» | google doodle PlečnikOddelek: Loža | 2071 (1465) | Enron x86 |
» | Čudna reč z razrešitvijo naslovaOddelek: Informacijska varnost | 1488 (1359) | mr1two |
» | Katere države želijo Googlove podatkeOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4486 (3213) | Jst |
» | google.si (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9686 (8470) | Tody |