Forum » Pomoč in nasveti » atheros ar9285 wireless
atheros ar9285 wireless
GummyBear ::
LP.
V prenosniku imam brezžično mrežno kartico atheros ar9285, s katero imam težave že odkar pomnim. Med brskanjem po internetu se mi kar na lepem ikonica (poleg ure) prečrta in ko kliknem nanjo, mi ne prikaže niti enega omrežja. Od svojega routerja sem oddaljen 1 meter, v normalnih pogojih pa mi najde še vsaj 10 omrežij od sosedov.
Isti problem se pojavi na visti in w7. Ko mrežno kartico onemogočim in ponovno omogočim pa je spet vse v redu. Mi lahko kdo svetuje kaj bi bilo to narobe ali vsaj kje začeti iskati rešitev (software ali hardware)? Uporabljam originalne gonilnike, ki sem jih prenesel s strani proizvajalca računalnika.
V prenosniku imam brezžično mrežno kartico atheros ar9285, s katero imam težave že odkar pomnim. Med brskanjem po internetu se mi kar na lepem ikonica (poleg ure) prečrta in ko kliknem nanjo, mi ne prikaže niti enega omrežja. Od svojega routerja sem oddaljen 1 meter, v normalnih pogojih pa mi najde še vsaj 10 omrežij od sosedov.
Isti problem se pojavi na visti in w7. Ko mrežno kartico onemogočim in ponovno omogočim pa je spet vse v redu. Mi lahko kdo svetuje kaj bi bilo to narobe ali vsaj kje začeti iskati rešitev (software ali hardware)? Uporabljam originalne gonilnike, ki sem jih prenesel s strani proizvajalca računalnika.
astras ::
ce si od routerja en meter si potegni utp kabel, ne?
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
GummyBear ::
Lahko bi ga, ampak nimam več prostih vtičnic, ker je gor priključenih še nekaj drugih računalnikov in TV. Lahko bi tudi kakšen računalnik odklopil ko ga ne rabim, ali pa morda uporabil še switch... ampak to ni namen teme.
Hotel sem samo povedati, da razdalja ni važna. Kjerkoli sem imam isti problem. Iščem rešitev kako rešiti problem z wireless in ne, kako priklopiti računalnik.
Hotel sem samo povedati, da razdalja ni važna. Kjerkoli sem imam isti problem. Iščem rešitev kako rešiti problem z wireless in ne, kako priklopiti računalnik.
astras ::
ce vidis, da imas tezavo z mrezno kartico si pac kupi novo, ki je ocitno zanic ;)
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
amigo_no1 ::
Kako dela če greš 5 m stran ?
Nastavi b only, fixed kanal (1,6,11), hitrost 11 ali 5 mbps.
Kateri router imaš ?
Nastavi b only, fixed kanal (1,6,11), hitrost 11 ali 5 mbps.
Kateri router imaš ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Skoraj nemogoče. Utp kabel dela samo na enem rač.Oddelek: Omrežja in internet | 2900 (2105) | MadMax |
» | Čuden problem z nihanjem WIFIja - TL-WR1043NDOddelek: Omrežja in internet | 7210 (6041) | krop |
» | Linksys wrt54GL težave...Oddelek: Omrežja in internet | 2026 (2026) | jglavac |
» | 100Mbps ali 10Mbps (40m kabli)Oddelek: Omrežja in internet | 2424 (1904) | balocom |
» | ADSL- dva kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 2577 (2001) | Gandalfar |