Forum » Omrežja in internet » amazon in pošiljanje ?!!
amazon in pošiljanje ?!!
Missbee ::
Ravnokar sem hotela naročit to uro :
http://www.amazon.com/Geneva-Gold-Plate...
na Amazonu, in kolko vem Amazon pošilja v Slovenijo, zato nevem, zakaj mi, ko vpišem podatke napiše sporočilo, da je ni mogoče poslati na vnesen naslov. Natančneje:
''Important Message
XOXO Women's XO5386 Rhinestone Accent Rose Gold Bracelet Watch cannot be shipped to the selected address.''
KAJ ?
hvala za vsakaršno pomoč
http://www.amazon.com/Geneva-Gold-Plate...
na Amazonu, in kolko vem Amazon pošilja v Slovenijo, zato nevem, zakaj mi, ko vpišem podatke napiše sporočilo, da je ni mogoče poslati na vnesen naslov. Natančneje:
''Important Message
XOXO Women's XO5386 Rhinestone Accent Rose Gold Bracelet Watch cannot be shipped to the selected address.''
KAJ ?
hvala za vsakaršno pomoč
zee ::
Elektronike Amazon ne posilja izven ZDA, samo knjige in CD/DVD/... medije.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
bzp ::
Poglej še na amazon.co.uk, amazon.de ..., .com je ameriška stran. Pošiljanje v Slo. je čisto odvisno od prodajalca in artikla. Meni so pred časom poslali komplet fotoaparat, rezervne baterije pa niso hoteli. Banana republika pač.
mcgeek ::
Tega tvojega izdelka ne prodaja Amazon, temveč neka trgovina, ki je v njihovem marketplace-u (Sold by ShoppeWatch and Fulfilled by Amazon.).
Te trgovine, za katere je Amazon posrednik, imajo vsaka svoja pravila kam pošiljajo izdelke.
Te trgovine, za katere je Amazon posrednik, imajo vsaka svoja pravila kam pošiljajo izdelke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkusnje z Amazon.de (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 24592 (4166) | carlosk1966 |
» | Amazon.it vprašanjeOddelek: Kaj kupiti | 7218 (2192) | bastadu |
» | Prodaja preko amazonaOddelek: Loža | 12065 (8933) | RaGlaSi |
» | Poštno ležeče - Spielfeld (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 36504 (19624) | AgiZ |