Forum » Loža » Čiščenje površine likalnika
Čiščenje površine likalnika
Dajarra ::
Lp.
Po nekajletni uporabi se je na likalniku(površini-plošči) nabralo kaj nekaj madežev in me zanima, če kdo ve kako to čimceneje spravit dol?
Hvala
Po nekajletni uporabi se je na likalniku(površini-plošči) nabralo kaj nekaj madežev in me zanima, če kdo ve kako to čimceneje spravit dol?
Hvala
NeMeTko ::
Vzameš tisto 'jekleno volno', kot je za pucanje piskrov.
Ko je likalnik še topel, s suho žico zdrgneš umazanijo, na koncu pa še obrišeš z vlažno krpo.
Ko je likalnik še topel, s suho žico zdrgneš umazanijo, na koncu pa še obrišeš z vlažno krpo.
harvey ::
Spoliraš npr. s sredstvom za čiščenje rostfrei piskrov. Pazi pa da jeklena volna ne razi površine.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
RejZoR ::
Da ne bi slučajno z inox volno drgnil po Tefalovih Autoclean Catalys, Philips Steamglide in Bosch Paladium Glissee platah...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
carota ::
Kaj če bi pogledal v navodila za uporabo? Včasih so imeli v trgovini z likalniki tudi neko reč za pucanje madežev. Če gre za vodni kamen, pa gre s kisom dol.
Da ne bi slučajno z inox volno drgnil po Tefalovih Autoclean Catalys, Philips Steamglide in Bosch Paladium Glissee platah...
Ups - meni je bilo logično, da jeklena volna pride v poštev samo za rostfrej površine likalnikov, ne pa za tiste prevlečene s stredstvi proti oprijemanju (takšne likalnike smo pri nas že zdavnaj odpravili, ker se ni nobena teh površin obnesla).
RejZoR ::
Mja no, jezst dobivam drugačen feedback od strank. Folk je najbolj zadovoljen s Philips in Tefal platami.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Pri nas smo presedlali na Bosch sistem na paro in izjemno zadovoljni. Ni pa primeren za v potovalko... (edina resnejša pomanjkljivost)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup likalnikaOddelek: Loža | 7230 (605) | SonjaP |
» | Katero likalno postajo ?Oddelek: Kaj kupiti | 3763 (3516) | Thunder wave |
» | Likalnik ne greje: je tole transformator?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3023 (2810) | Mati |
» | AEG ali Bosch sušilnik s toplotno črpalko?Oddelek: Kaj kupiti | 8956 (8645) | Šimpanz |