Forum » Mobilne tehnologije » Povezava z telefonom
Povezava z telefonom
fredi71 ::
A se lahko s tem povežem na svoj telefon in potem preko telefona s sopotnikovim telefonom, ki bi imel enako zadevo zmontirano v motoristični čeladi.
http://www.tinydeal.com/wireless-blueto...
Hvala
http://www.tinydeal.com/wireless-blueto...
Hvala
ja samo pri walkie talkie varijante moraš preklapljati kdaj govoriš oz poslušaš
Ali se motim?
Ali se motim?
Siddh ::
ne nerabiš, drugače če pa res hočeš minute tratit pa si daj ene slušalke z mikrofon pod čelado
Glej ne poznam te zadeve, zato tudi sprašujem.
A imaš v mislih kakšen model walkie talkiea katerega bi lahko uporabil
A imaš v mislih kakšen model walkie talkiea katerega bi lahko uporabil
Zvezdica27 ::
lp,
če bo aplikacija to podpirala, bi po moje moralo delati. (slušalka-BT-tel1-wifi_ali_BT-tel2-BT-slušalka)
Daj googlaj za aplikacije in preveri če katera to po specifikacijah omogoča. Seveda brez klicanja, dva telefona med sabo, recimo preko wireless povezave (podatkovni prenos).
Nisi povedal kateri telefoni so v igrni: največ šans bo preko Androida.
In pa razen bluetootha lahko porabiš navadne skušalke za v uho z vgrajenim mikrofonom, če telefon to podpira. Po moje bo dovolj.
zz
če bo aplikacija to podpirala, bi po moje moralo delati. (slušalka-BT-tel1-wifi_ali_BT-tel2-BT-slušalka)
Daj googlaj za aplikacije in preveri če katera to po specifikacijah omogoča. Seveda brez klicanja, dva telefona med sabo, recimo preko wireless povezave (podatkovni prenos).
Nisi povedal kateri telefoni so v igrni: največ šans bo preko Androida.
In pa razen bluetootha lahko porabiš navadne skušalke za v uho z vgrajenim mikrofonom, če telefon to podpira. Po moje bo dovolj.
zz
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je možno mobilce/GSM uporabljati v privatnem omrežju(brez operaterja) (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 11239 (8887) | Markus386 |
» | Komuniciranje brez komunikacijske infrastruktureOddelek: Novice / Zasebnost | 13203 (7074) | matijadmin |
» | Komunikacija v gozduOddelek: Loža | 3530 (1873) | SaXsIm |
» | Mobilni telefon brez mobilnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1140 (665) | d4vid |
» | Polnilec za PMR walkie-talkieOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1332 (1076) | ToniT |