Forum » Pomoč in nasveti » 2 PC-ja, 1 aplikacija (router)
2 PC-ja, 1 aplikacija (router)
Boomerang ::
LP.
Rabil bi vaše nasvete, če je moja ideja sploh uresničljiva.
Na usmerjevalnik imam priključenih več računalnikov. Problem je preslikovanje portov, saj so neka vrata na voljo le enemu računalniku/aplikaciji. Če bi hotel preko zunanjega naslova dostopat do aplikacije na drugem računalniku, bi moral spet popraviti porte. Zanima me, kako bi porte lahko nastavil z enim samim klikom ali pritiskom na tipko. V mislih imam kak programček (ali podobno rešitev), ki bi tole opravil brez vednosti tistega, ki sedi za računalnikom. A je to sploh možno?
Rabil bi vaše nasvete, če je moja ideja sploh uresničljiva.
Na usmerjevalnik imam priključenih več računalnikov. Problem je preslikovanje portov, saj so neka vrata na voljo le enemu računalniku/aplikaciji. Če bi hotel preko zunanjega naslova dostopat do aplikacije na drugem računalniku, bi moral spet popraviti porte. Zanima me, kako bi porte lahko nastavil z enim samim klikom ali pritiskom na tipko. V mislih imam kak programček (ali podobno rešitev), ki bi tole opravil brez vednosti tistega, ki sedi za računalnikom. A je to sploh možno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PuTTY + WinSSHDOddelek: Omrežja in internet | 1174 (1014) | Grizzly |
» | POS tiskalniki in v DOS okoljuOddelek: Pomoč in nasveti | 2640 (2024) | Duhec |
» | Remote Desktop, nastavitevOddelek: Omrežja in internet | 7923 (4797) | fosil |
» | Nastavitev VNC oziroma remote desktopOddelek: Pomoč in nasveti | 1374 (1242) | domennorc |
» | Kateri port uporabiti? POMAGAJTE hvalaOddelek: Omrežja in internet | 1442 (1310) | [SkA] |