» »

Kateri LCD TV do 600€ ?

Kateri LCD TV do 600€ ?

Kurzweil ::

Torej kateri LCD/LED TV v tem finančnem okvirju (do 600€) kupiti, da bo best price/performance?
TV naj ima seveda pravo HD podporo, naj ima možnost da se na njem brska na internetu in pač da je kvaliteta in uporabniška izkušnja najboljša.

Nekako bolj ciljam na Samsung, Sony, Philips, LG,... kakšne povezave bom še posebej vesel, hvala

Recimo gledal sem nekaj takšnega, kar pri nas pride 580€

1. Pa me zanima, če ima kakšen smisel tale podpora za 3d ?

Naj bom še na kaj drugeg pozoren, super je tudi če je vidni kot dober in verjetno tudi da je LED, kar tale je, morda še kaj?
Če pa ima kdo kakšen boljši predlog za TV pa bom zelo vesel.
Resno me zanima kako je z brskanjem po spletu na TVju, a to lahko počenm z daljinskim upravljalcem ali kako je (možno da sprašujem kakšne neumnost, za kar se opravičujem)?

zoot ::

Tale 3D ti kaj dosti ne bo pomagal, vsaj meni ne. Enostavno so 40" televizorji še vedno premajhni za kaj konkretnega. Po mojem mnenju lahko iščeš tudi brez, ampak v današnjem času je to že prava umetnost.

Seveda išči LED :)

Lahko brskaš po internetu tako kot si napisal, z daljincem, ampak to gre počasi. So pa tudi že tipkovnice s katerimi gre nekoliko hitreje, za ketere pa nisem prepričan, če delujejo na vseh televizorjih ali samo na določenih.

Tale tipkovnica s padom izgleda super, a lahko to uporabljaš potem mogoče še namesto daljinca? to bi bilo odlično če je možno?
In tista škatla, ki jo dobiš poleg, se da slučajno gor priklopiti, kakšen disk, da si predvajaš filme?

http://www.mimovrste.com/artikel/226000...
podprti sistemi: Smart TV z USB podprto tipkovnico (preverite svojo TV dokumentacijo).
Torej moraš preveriti pri TVju, če podpira na tak način tipkovnico.

Tisto sem dal samo primer, tega boxa ni drugače :).
Seveda pa če televizija podpira USB lahko prek tega priklopiš zunanji disk, ampak je pa tukaj spet vprašanje katere codece podpira.
Najbolje, da preveriš na konkretnem primeru, preden kupiš.

Tokrej če je ta keyboard dela potem lahko upravljam celotno TV, predvidevam pa da naprimer STB (set top boxa) od Siola pa nemore upravljat?

Hvala zoot, da si na to spomnil, fino je tudi da podpira filme čim več fomartov, ker mi je poznan primer da vodilo ali kabel ni mogel naprimer pri 1080 pri kolegu predvajat tudi zvoka.

Ja lahko uporabljaš po celotnem TVju. STB se pa verjetno res ne da.

Nekateri televizorji predvajajo zelo malo formatov, nekateri pa skorajda vse.
Sonyjev TV mi podpira približno nič formatov, medtem ko mi LG podpira skoraj vse (izjema so neki zvočni codeci).

Trenutno čakam blu-ray iz Nemčije, da bo tudi Sony predvajal vse formate :)

zoot, kaj pa bi ti takole predlagal za 600€, če imaš čas, bi bil vesel...

Po pravici povedano nevem kako je sploh stanje s televizorji in cenami, ker se sproti spreminja.

Kaj takega http://www.mimovrste.com/artikel/135022...

Sicer pa tudi s tvojim predlogom ne moreš dosti falit. So dokaj podobni vsi, nevem pa kako je s predvajanjem trdega diska in formatov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTPC - Gradnja domačega kina kaj kupiti?

Oddelek: Zvok in slika
289709 (9113) Blindeye
»

Nakup novega TV

358747 (7906) nejc1337
»

Kateri TV

Oddelek: Kaj kupiti
468921 (6538) fpbs
»

Kateri TV za do 1000€ kupiti? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13228293 (25895) djordjevic
»

LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )

8628587 (21915) popster

Več podobnih tem