Forum » Programiranje » [Facebook] Facebook aplikacija problem z povabi prijatelje
[Facebook] Facebook aplikacija problem z povabi prijatelje
greentech ::
Zdravo, Ali ima kdo izkušnje z izdelavo Facebook aplikacij?
Imam problem z funlcijo Povabi prijatelje (apprequest).
Vse dela ok, vabila se pošljejo, samo link na katerega usmeri tistega, ki je dobil in kliknil na povabilo ni pravi.
Presumeri ga na Canvas Page, kar je glede na dokumentacijo default. Rad bi da ga presmeri na page tab kjer je aplikacija
Spodaj je koda, ki naj bi delovala, vendar mi n ežalsot ne (primer sme našel na nekem forumu)
Če bi mi lahko kdo pomagal rešit problem, bi bil zelo hvaležen. Ali moram še kaj nastavit v nastavitvah aplikacije?
Hvala, Grega
Imam problem z funlcijo Povabi prijatelje (apprequest).
Vse dela ok, vabila se pošljejo, samo link na katerega usmeri tistega, ki je dobil in kliknil na povabilo ni pravi.
Presumeri ga na Canvas Page, kar je glede na dokumentacijo default. Rad bi da ga presmeri na page tab kjer je aplikacija
Spodaj je koda, ki naj bi delovala, vendar mi n ežalsot ne (primer sme našel na nekem forumu)
function sendrequests() { FB.ui({method: 'apprequests', message: 'opis aplikacije', filters: ['app_non_users'], data: "id strani", //tu je vnešen pravi di strani redirect_uri : "link na page tab" }, function(response) { if (response){ //alert("Vabila so uspešno poslana..."); } }); }
Če bi mi lahko kdo pomagal rešit problem, bi bil zelo hvaležen. Ali moram še kaj nastavit v nastavitvah aplikacije?
Hvala, Grega
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [jquery] .appendOddelek: Programiranje | 927 (754) | korenje3 |
» | [Android]Software Design vprasanjeOddelek: Programiranje | 1912 (1732) | KernelPanic |
» | ASP.NET + C# vprašanjeOddelek: Programiranje | 2760 (1774) | Morenov |
» | 3310 (2479) | jedateruk | |
» | Pošiljanje podatkov - Ajax (post) v php fileOddelek: Izdelava spletišč | 2677 (2500) | Lion29 |