» »

IPTV via WIFI (wrt54gl,tomato,udpxy) - Daemon udpxy vrne napako: "User defined signal 1"

IPTV via WIFI (wrt54gl,tomato,udpxy) - Daemon udpxy vrne napako: "User defined signal 1"

Andruxa ::

Torej kot sem opisal tule imam probleme z IPTV preko WIFI, imam:

1) T4 optika (100/10)
2) Linksys WRT54GL na katerem je zadnji Tomato, to je verzija 1.28. Daemon udpxy sem potegnil iz sourceforge-ja, verzija je: udpxy_1.0-Chipmunk-11_mipsel
3) Grem po dobro spisanih navodilih od uporabnika Seeker (hvala)
4) naredil sem vse korake in udpxy se ne zažene, ga niti ni med živimi procesi. Recimo če se povežem preko Telnet-a na router in ga ročno zaženem z ./udpxy -p 1234 mi vrne samo: "User defined signal 1". Kaj to pomeni nimam pojma, sem iskal po googlu in nič ne najdem.

Rad bi poskusil z novejšo verzijo udpxy, pa ni binaryja, če ima kdo, naj mi pošlje prosim. Idealno bi bilo, če bi dobil od nekoga, ki ima enako konfiguracijo kot jaz in mu stvar deluje, glede na to, da imam verjetno eno najbolj pogostih konfiguracij se morda kdo najde :)

Sicer pa dobrodošle tudi druge ideje ...
Lp, A

amigo_no1 ::

Se bojim (tudi če uspeš oživeti zadevo) da je WRT54GL prešvoh za 100/10 povezavo.

Andruxa ::

no bom še tu napisal, na rula.net forumu mi je nekdo napisal, da ima tomato 1.28 že vgrajen udpxy, tako, da sem se zastonj mučil. Sicer pa ja za 100/10 je wrt54gl preslab, ampak za iptv pa naj ne bi bil, so neki posti po netu, da je ljudem delalo brez zatikanja.
Lp, A

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

IPTV Siol TV na računalniku (žično+brezžično)

Oddelek: Omrežja in internet
164151 (3277) Tiash
»

problem innbox-router-udpxy?

484762 (3964) Daniel
»

Udpxy na ruterju

Oddelek: Strojna oprema
71231 (868) bimmer-mb
»

Instalacija UDPxy na DD-WRT

Oddelek: Operacijski sistemi
2710334 (3753) bimmer-mb
»

keri ruter do 100€ z mnogo featursi? (strani: 1 2 )

7415586 (13333) neres

Več podobnih tem