Forum » Hlajenje in modifikacije » Radeon 95(7)00 Hlajenje
Radeon 95(7)00 Hlajenje

Fury ::
Razmislam da bi snel dol stock cooler in zamenju termalni trak s pasto (nej bi blo ful bols, kar tudi sam verjamem).
Zdej pa.. ce dam dol trak pa s pasto namazem se sploh ne bo dotikal razen ce dam stran distancnik a ne?
A se ga da dat izi stran al ne?
Ce ga dam stran... a se jedro ful u izi stre al pa kej ko dam nazaj gor hladilnik? mogoce bi se HW mod naredu usput da nau jebanja z driverji :)
Zdej pa.. ce dam dol trak pa s pasto namazem se sploh ne bo dotikal razen ce dam stran distancnik a ne?
A se ga da dat izi stran al ne?
Ce ga dam stran... a se jedro ful u izi stre al pa kej ko dam nazaj gor hladilnik? mogoce bi se HW mod naredu usput da nau jebanja z driverji :)

morphling1 ::
To ni za razmišljat, to je treba naredit. Z distančnikom je tako na enih Radeonih je poravnan z jedrom na drugih pa ni. Rešitev je da se distančnik vzame dol ter zbrusi, brez distančnika ne bi probaval, ker ni treba testirat kvaliteto Ati jeder :)
Dol ga boš pa najlažje vzel če kartico malo zamrzneš.
Dol ga boš pa najlažje vzel če kartico malo zamrzneš.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Vesoljc ::
kšno tanko rezilo, pač ne nardiš vzvoda "pravokotno" ampak paralelno...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

ok bom probal :) se neki... tista rdeca ploscica cist pri vticih za vga in to je ibr vroca.. kaj je to? mislm da je neki z votazo spodi a ne?
a obstaja kksn opisan mod tega radeona al pa clank ki ga raztrencira? :)
a obstaja kksn opisan mod tega radeona al pa clank ki ga raztrencira? :)

Kaj a volt mod rabiš ?
Tista ploščica deluje kot heatspreader na napetostnih regulatorjih
Tista ploščica deluje kot heatspreader na napetostnih regulatorjih
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

u mater se greje tisto :) bolj je vroca od useh drugih reber k sem jih gor napopu :)
tist glede clanka pa pozabte (bluzil neki, se men ni jasn kaj sem hotu :P)
tist glede clanka pa pozabte (bluzil neki, se men ni jasn kaj sem hotu :P)

ok.. rebr mi s sekundnim ne rata nalimat.. oz. se prlepjo pa se sploh ne dotaknejo paste.. sam sekundnga.. ni mi jasno.. pa prtisnem k debil pa 0...
razmislam da bi kupu zalmanov ZM80-A (u tavelik passive cooler) pa dal gor vent 92mm al pa kej tazga.. a bi blo to kul? :)
kje se da dobit najblcheap termalno lepilo?
razmislam da bi kupu zalmanov ZM80-A (u tavelik passive cooler) pa dal gor vent 92mm al pa kej tazga.. a bi blo to kul? :)
kje se da dobit najblcheap termalno lepilo?

sharp ::
Dej pejd v Mlacom(če si iz ljubljane) in kupi pasivni hladilnik za northbridge ZM-NB32J 1k sit not maš pa dost termalnega lepila za ram,posebej od Artica je pa 4 k sit

sharp.. a niso tam not termalne ploscice za lepilo? ker jest bi prov epoxy lepilo... tekoce...

Oboje dobiš

mat3j ::
jaz sn kr z tistim železom k ga dol vtrgaš k si novo ide enoto zamisliš pa ni niti mal problema da nabi šlo dol,pa še skrušiš nena nič kr ma vlko površino - za razliko od šraufncigra!!! sn radeona slekel k nič

ma jest ap se venta ne morm dol dat... tistih zaticov nikakor ne morm stisnt... bom dal enmu z bolj mirno roko...
kako ste to nardil kej?
kako ste to nardil kej?

sharp ::
Na tisti strani k je vent iz zatiča potegni tisto malo bunkico pol pa na drugi strani še mal skup stisn pol pa lahko potegneš zatič ven.

Mr.B ::
Jaz sem tisto ploščico kar pobrusil s šmergelpapirjem , pa je bilo čist dosti. Pri ZM80a-HP pa je malenkost tudi pobrušen rob , tako da kar dobro paše na jedro. Seveda pa v nobenem primeru ne laufaj 9700pro brez ventilatorja z zalmanom , ker se preveč segreje. Jaz pa nebi nič limal gor ker je nesmiselno , sej ti more vse lepo tekoče teči na resoluciji 1280x1024 , za doom pa počakimo.
Dlje ko boste plačevali influencerjem za čustveno stanje,
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.
slabše bo za ukjince in posledično tudi Evropo.
Vseeno je včasih potrebno pogledati stanje na terena.

nujno morjo it rebra na ram.. sam sekundni trik ne dela... a obstaja kksno nepermanentno termalno lepilo?
a ce bi dal termalni trak bi lahko dol snel? sam tist ful slabs prevaja ne? pol ne vem ce ma sploh se smisel :)
a ce bi dal termalni trak bi lahko dol snel? sam tist ful slabs prevaja ne? pol ne vem ce ma sploh se smisel :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hd 4850 + AC accelero s1 rev 2 ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7927 (5766) | M-XXXX |
» | Abit nf7-s -Gretje south bridgeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1479 (1147) | Grimlord |
» | kako hladiti R9700Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1528 (1313) | MrX |
» | S čim prilepit rebra? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5982 (5109) | sharp |
» | dvokomponentno + cipi + termalnaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1154 (1032) | Vesoljc |